Business-ontmoet-business

04-06-2015 15:28

Kennis centraal bij BOB-borrel Reuvershoeve

Op de eerste dag van juni vond de tweede BOB Oost-geldeland van dit jaar plaats bij pannenkoekbakkerij Reuvershoeve.

Dat de Reuvershoeve naast particuliere bezoekers ook graag zakelijke groepen van harte welkom heet, ondervonden de deelnemers aan de BOB-borrel van maandag 1 juni. Na een welkomstdrankje en een overheerlijk gebakje heette BOB-organisator Danny Toonen iedereen van harte welkom. Daarna nam Esther Borggreve van Queen of Hearts het woord en interviewde zij Martin en Wouter Westdijk van de Reuvershoeve. Beide broers vertelden over de totstandkoming van de Reuvershoeve en hoe zij na de overname van het pand van hun vader Hans besloten er een horecagelegenheid van te maken.

Daarna was het woord aan zzp’er Octavia Siertsema. Na 12 jaar als inkoper voor de overheid te hebben gewerkt besloot zij in 2009 haar opgedane ervaring aan de andere kant van de tafel in te zetten. Als aanbestedingsspecialist begeleidt en adviseert zij bedrijven die zich op aanbestedingen van (semi)overheidsinstellingen willen inschrijven. Daarnaast staat zij inkooporganisaties bij die hun aanbestedingstrajecten goed willen organiseren. Ook schreef zij het boek Handboek Inschrijven Op Aanbestedingen. 

Na een overheerlijk koud en warm buffet met een zeer ruime keuze was het tijd voor de derde spreker. Dick Willems, eigenaar van social media bureau 2Twitit uit Nijmegen vertelde over hoe je social media effectief als marketingmiddel in kan zetten. De essentie is dat je je inleeft in de doelgroep die jij voor ogen hebt, in plaats van enkel te roepen hoe goed je eigen bedrijf is. Aan de hand van enkele filmpjes wordt getoond hoe je op een goede, ludieke manier je doelgroep aan je bedrijf kan binden zonder de nadruk te leggen op het commerciële aspect van je bedrijf.

Na de presentatie waren de deelnemers nog in de gelegenheid om in ongedwongen sfeer na te praten.

Het uitgebreide verslag van deze BOB treft u in de aankomende editie van Oost-Gelderland Business die in juli zal verschijnen. Op de website van BOB Oost-Gelderland treft u binnenkort meer foto's van deze bijeenkomst.
 
delen:

Informatie over de auteur

Sofie Fest | | email
Uw naam
Uw email
Uw bericht
 
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by