Business-ontmoet-business

05-10-2015 10:05

Ondernemerskansen in de seniorenhuisvesting

Steeds meer mensen moeten of willen langer thuis wonen. Woningen worden hierop steeds vaker aangepast. Voor ondernemers betekent dit volop mogelijkheden. Dinsdag 6 oktober bieden de Kamer van Koophandel en gemeente Doetinchem Achterhoekse ondernemers de kans zich verder in deze omzetkansen te verdiepen. Dit gebeurt tijdens een informatie- en netwerkmiddag in het Stadhuis van Doetinchem. Aanvang: 15.00 uur.

Alleen al in de Achterhoek worden de investeringen die de komende jaren noodzakelijk zijn in seniorenhuisvesting, geschat op minimaal 130 miljoen euro. Dit heeft onderzoeksbureau Estea in opdracht van de Kamer van Koophandel becijferd. Voor een deel doen de komende jaren de overheid deze investeringen. Maar steeds vaker passen ook mensen zelf hun (koop)huis aan, zodat ze er langer zelfstandig in kunnen wonen. Voor bouwbedrijven, installateurs, bouwmarkten, architecten en nog veel meer MKB-sectoren bieden deze ontwikkelingen mogelijkheden.

Bijeenkomst over omzetkansen
Kamer van Koophandel en gemeente Doetinchem willen stimuleren dat ondernemers deze nieuwe ondernemerskansen pakken. Daarom organiseren zij dinsdag 6 oktober een speciale informatiemiddag. Tijdens deze middag wordt ingezoomd op de diverse mogelijkheden. Van bouwkundige en technische oplossingen die het wooncomfort en het langer zelfstandig thuis wonen bevorderen, tot zaken als domotica. Ook de omzetkansen in de Achterhoek worden belicht en concrete voorbeelden passeren de revue van bedrijven die deze kansen al gepakt hebben.

Vanuit de gemeente geeft wethouder Kees Telder een inkijkje in de huidige en komende ontwikkelingen in het zorglandschap. Aansluitend is een informele borrel, waar verder op de materie kan worden doorgepraat. Of zelfs afspraken gemaakt.

Aanmelden kan nog!
Aanmelden voor deze bijeenkomst is nog mogelijk via www.kvk.nl/kansenseniorenhuisvesting. Deelname aan de bijeenkomst is gratis. Tijd: van 15.00 uur (inloop) tot omstreeks 18.00 uur. Het programma is omstreeks 17.15 uur afgelopen. Locatie: Stadhuis Doetinchem, Raadhuisstraat 2, Doetinchem.
delen:

Informatie over de auteur

Sofie Fest | | email
Uw naam
Uw email
Uw bericht
 
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by