Nieuws

16-03-2017 13:04

Centrummanager voor Zevenaar aangesteld

Stichting Centrummanagement Zevenaar heeft de heer Ton van Lier aangesteld als centrummanager van Zevenaar. Hij is deze week gestart met zijn werkzaamheden. Onder zijn leiding gaan drie werkgroepen aan de slag om de beleving in het centrum een positieve impuls te geven. De wensen van de consument, bezoeker en inwoner van het centrum zijn hierbij een leidraad.
In de werkgroepen zijn middenstanders, vastgoedeigenaren, horecaondernemers en de gemeente vertegenwoordigd. De werkgroepen houden zich bezig met marketing en promotie, inrichting openbare ruimte en stedelijke ontwikkeling en winkelaanbod.

Aantrekkelijk centrum
Als centrummanager heeft Ton van Lier bijzondere aandacht voor het bestrijden van de leegstand door zich in te zetten voor het aantrekken van nieuwe en spannende ondernemers en formules, passend bij het kernwinkelgebied van Zevenaar. Daarnaast is een belangrijke doelstelling om succesvolle marketingactiviteiten en evenementen te ontwikkelen en te organiseren. Ook vindt hij het belangrijk om snel aan de slag te gaan met het gezamenlijk verfraaien van de openbare ruimte. De centrummanager is het aanspreekpunt voor alle partijen in het centrum.

‘Ik kom uit de regio en vind het een mooie uitdaging om het bovenlokaal winkelgebied van Zevenaar verder te ontwikkelen en aantrekkelijk te maken als een lokaal en regionaal trefpunt voor het recreatief winkelen en als sfeervolle ontmoetingsplaats voor diverse activiteiten en evenementen’, aldus Ton van Lier. Wethouder Gerard Hendriksen is positief: ‘Het aanstellen van een centrummanager is een krachtige stap in het verder ontwikkelen van ons mooie centrum. De samenwerking van alle betrokken partijen daarbij is een geweldig signaal dat een succes gewaarborgd is’.

Samenwerking
Stichting Centrummanagement Zevenaar is een nieuw samenwerkingsverband tussen ondernemers, vastgoedeigenaren en de gemeente Zevenaar. Samen werken ze aan het aantrekkelijk en economisch sterker maken van de Zevenaarse binnenstad. Het is van belang dat alle ondernemers, vastgoedeigenaren en de gemeente Zevenaar maximaal betrokken zijn en blijven bij het ondersteunen, participeren en uitvoeren van de diverse projecten.
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by