Nieuws

26-04-2017 17:01

Uitbreiding Dachser op BusinessPark 7Poort

Dachser Intelligent Logistics en de gemeente Zevenaar hebben op woensdag 19 april 2017 de koopovereenkomst voor een uitbreiding van 8.103 m² op BusinessPark 7Poort ondertekend. Sinds 2011 is het Logistics Centre Zevenaar van Dachser gevestigd op BusinessPark 7Poort. Door een snelle toename van de activiteiten wordt de locatie dit jaar nog verder uitgebreid.

BusinessPark 7Poort
Dachser verhuisde eerder van bedrijventerrein Hengelder naar BusinessPark 7Poort. De voornaamste redenen om te kiezen voor BusinessPark 7Poort zijn de goede arbeidsmarkt van Zevenaar en de Liemers alsook de ruimte voor grootschalige logistiek en de goede bereikbaarheid, aldus Managing Director Benelux Aat van der Meer. De bereikbaarheid wordt in de toekomst nog verder verbeterd door de doortrekking van de A15, de verbreding van de A12 en de aanleg van de nieuwe op- en afrit bij Zevenaar Oost. Deze werkzaamheden worden naar verwachting in de periode 2021-2023 afgerond.

Dachser
Logistiek dienstverlener Dachser heeft vijf vestigingen in Nederland. De uitbreiding van de huidige locatie in Zevenaar met een crossdockloods betekent voor Dachser een verdere expansie in hun capaciteit. Het moderne logistieke centrum biedt de mogelijkheid om met name op piekmomenten veel wagens tegelijk te laden en lossen. De crossdock activiteiten worden voorzien van de meest moderne mogelijkheden op het gebied van handling van stukgoederen. Hier vindt de internationale pallet- en collodistributie plaats binnen het eigen Europese Dachser netwerk.

Naar verwachting start de uitbreiding eind april 2017.
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by