Nieuws

12-10-2017 15:37

Groot feest in Amphion ter ere van 25 jaar SDC

Afgelopen vrijdag 6 oktober vierde SDC haar 25 jaar bestaan in het Amphion. De directeur eigenaren van dit familie bedrijf, Paul en Vincent Kloos, vierden het 25 jarig bestaan samen met klanten, medewerkers, familie, vrienden en leveranciers.

Vincent en Paul Kloos bedankten tijdens het officiële gedeelte op een bijzondere wijze hun vader, Jan Kloos, die als oprichter de basis heeft neer gezet voor dit mooie familie bedrijf. Jan Kloos is geleidelijk naar de achtergrond getreden. Tijdens een video vertelden verschillende zakelijke relaties anekdotes die zij mee hebben gemaakt tijdens hun samenwerking met Jan Kloos. Deze anekdotes zijn kenmerkend voor de cultuur van SDC. Het is een toegankelijk bedrijf. Het bedrijfspand van SDC heeft zelfs een kroeg, wat wel duidelijk maakt hoe men denkt over gastvrijheid. De medewerkers boden tijdens dit officiële gedeelte een cadeau aan: een schilderij bestaande uit allemaal oude foto’s van SDC die samen het portret van Jan Kloos vormen.

SDC levert onder andere telefonieproducten, netwerkwerkproducten en wifi-oplossingen aan bedrijven als installateurs, IT-bedrijven en Telecombedrijven. De kennis die SDC heeft van de producten van de verschillende merken, maakt dat zij informatie en ondersteuning kunnen bieden bij het combineren van al deze producten.

Tijdens het feest werd er even teruggeblikt op het verleden, maar vooral gekeken naar de toekomst. Er werd ook een frisse, nieuwe huisstijl gepresenteerd, die past bij deze tijd en de toekomst. In de afgelopen jaren heeft SDC verschillende benamingen gehad: SDC Telecom, SDV Logistics BV en de afgelopen jaren was het SDC Group, maar uiteindelijk noemt iedereen het bedrijf gewoon SDC. En omdat SDC houdt van ‘gewoon doen’ hebben ze besloten om het ‘gewoon’ bij SDC te houden. De url op internet wordt ook ‘gewoon’ SDC.nl en er wordt gewerkt aan een nieuwe website.

De avond in het Amphion werd geopend met een buffet, daarna volgende een kort officieel gedeelte met twee sprekende korte film, wat overging in een feest op de dansvloer. De medewerkers en hun partners werden aan het einde ook nog verrast met een after party in Ruimzicht. De samenwerking stond ook centraal in de organisatie van het feest. SDC koos voor drie lokale partijen om de avond te organiseren. Deze avond werd duidelijk dat SDC weet hoe ze samen een feest moeten vieren en dat ze samen met hun medewerkers, klanten en leveranciers vol vertrouwen de volgende 25 jaar in gaan.