Nieuws

08-03-2018 16:11

Achterhoekse Nieuw Werkdag Inspiratiesessies op 15 maart

De arbeidsmarkt trekt aan. Dit biedt je een unieke kans om een volgende stap in je carrière te zetten of om het roer om te gooien en echt iets anders te gaan doen. Maar hoe doe je dat? Dat begint met een bezoek aan de ANWD Inspiratiesessies tijdens het innovatiefestival 2018 op donderdag 15 maart tussen 15.00 uur en 21.00 uur in het ICER in Ulft.

Wat weet jij van de eerste indruk die je maakt op een nieuwe werkgever en wat heb je met zakelijk flirten? Is jouw LinkedIn profiel nog wel op orde en wat weet je van pitchen en het juiste stemgebruik? Hoe solliciteer je met een video CV en wat biedt de arbeidsmarkt voor 50 plussers? Ben je nog wel Gelukkig aan het werk of wordt het tijd voor een 2e Carrièrestap en ga je daarvoor aan de slag met een Power CV. 

Laat je inspireren, adviseren en motiveren en schrijf je in voor 1 of meer sessies op 15 maart. En als je er dan toch bent maak dan ter plekke een gratis nieuwe profielfoto of een professionele video CV. Loopbaanadviseurs staan voor je klaar om met je mee te denken over een volgende stap in jouw loopbaan. Maak kennis met het TalentCenter Achterhoek en ga aan de slag met een creatief CV. De toegang en de deelname aan alle activiteiten zijn gratis. Schrijf je wel even in voor de workshops op http://www.innovatiefestival2018.nl/programma/anwd-inspiratiesessies/
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by