Nieuws

24-03-2015 08:55

Startlocatie zakenautotestdag Oost-Gelderland Business bekend

Op maandag 13 april vindt de zakenautotestdag van Oost-Gelderland Business plaats. Gedurende deze dag kunnen ondernemers uit de Achterhoek zich actief oriënteren op een nieuwe zakenauto en op één dag volledig gratis een aantal verschillende modellen testen. De startlocatie is inmiddels bekend: Villa Ruimzicht te Doetinchem.

Wat houdt het in?
Gedurende dit netwerkevenement rijden de deelnemers van Villa Ruimzicht naar Café en Zalencentrum De Gracht in 's-Heerenberg, Grand Café Rutgers in Lathum en Partycentrum Langeler in Hengelo om weer te eindigen in Doetinchem. Aan het einde van de dag heeft u minstens vier voertuigen uitgebreid kunnen "proeven". Bovendien schrijft u bij elke wissel uw bevindingen van de geteste auto op. Deze bevindingen zullen samen met uw naam worden verwerkt in de testverslagen die in editie 2 van Oost-Gelderland Business zullen worden gepubliceerd. Naast het rondrijden in de nieuwste modellen krijgt u als testrijders ook uitgebreid de kans om in ontspannen sfeer te netwerken. De dag wordt afgesloten met een korte borrel.

Benieuwd? Bekijk de sfeerimpressie en de testverslagen van de vorige zakenautotestdag.

Aanmelden als testrijder
Heeft u interesse om deel te nemen aan dit kosteloze netwerkevenement? Dan kunt u zich aanmelden via onze website. Let wel: vol is vol en de organisatie houdt zich het recht voor om te selecteren op basis van serieuze oriëntatie op een nieuwe zakenauto. Heeft u een voorkeur voor een bepaald merk of model? Geeft u dit dan vooral aan op het aanmeldformulier!


Interesse om uw automerk te promoten?
Wilt u als dealer uw auto ter beschikking stellen en gedurende de testdag in ontspannen sfeer uw merk presenteren aan een groep geïnteresserde ondernemers uit de regio? Dan is de zakenautotestdag voor u zeker interessant. 

-Voor meer informatie over deelname als dealer kunt u contact opnemen met Ton Niesink via 06 33307044 / tonniesink@online.nl
-Meer informatie over deelname als testrijder kunt u opvragen bij Joep van der Linden via 024-6423449 /joep@vanmunstermedia.nl

Updates
De komende tijd zullen er op de website regelmatig updates worden geplaatst met betrekking tot dit netwerkevenement. Houd dus de website in de gaten of volg ons op Twitter!

Deze testdag wordt u aangeboden door Oost-Gelderland Business. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met Joep van der Linden via joep@vanmunstermedia.nl / 024-6423449
delen:

Informatie over de auteur

Sofie Fest | | email
Uw naam
Uw email
Uw bericht
 
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by