Business Flitsen - Nick Tibben vennoot bij Stolwijk KennisNetwerk - Project ZomerOndernemer

Magazines | Oost-Gelderland Business nr 1 2018


Nick Tibben vennoot bij Stolwijk KennisNetwerk

Met ingang van 1 januari 2018 is de toetreding van Tibben een feit. Stolwijk KennisNetwerk is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Een reguliere accountantsorganisatie evolueerde tot een groep van zes marktgerichte adviesbedrijven, waar continu actuele oplossingsgerichte diensten ontplooid worden. Bij de organisatie werken 130 medewerkers. Toetreding van Nick Tibben is een logische zet voor Stolwijk KennisNetwerk. De verbreding van het dienstenaanbod vroeg duidelijk om een partner met een niet traditionele bloedgroep. "Waar bij vergelijkbare kantoren veelal uitsluitend accountants en fiscalisten verantwoordelijk zijn voor continuïteit en groei, hebben wij juist de overtuiging dat een vernieuwer voor ons én onze klanten het verschil kan maken", aldus Gerard Stolwijk die bijna dertig jaar geleden aan de wieg stond van de huidige organisatie. Nick Tibben startte september 2004 in de controlepraktijk van Stolwijk Kelderman, destijds als assistent accountant. Hij specialiseerde zich in de jaren daarna op het gebied van procesoptimalisatie, IT-oplossingen en informatiemanagement. Met ingang van januari 2011 startte hij met TLA e-fficiency-specialisten, waarna hij deze organisatie vanuit zijn specialisme verder vormgaf en, samen met een groeiend aantal collega's, verder uitbouwde. Nick zal zijn werkzaamheden voor TLA, naast zijn rol als vennoot en de werkzaamheden die daarbij horen, onveranderd voortzetten. Stolwijk KennisNetwerk opereert vanuit kantoren in Doetinchem en Zevenaar. De organisatie investeert, vanuit haar visie op de toekomst, in talentvolle medewerkers. Zij trektals gevolg daarvan doorlopend veelbelovende jonge mensen aan. Medewerkers binnen Stolwijk KennisNetwerk opereren steeds meer zelforganiserend. Ze werken klantgericht samen, nemen verantwoordelijkheid en tonen ondernemerschap, kwetsbaarheid en diepgang.

Oude IJsselstreek en Doetinchem helpen jonge ondernemers

Zomer 2018 starten de gemeenten Oude IJsselstreek en Doetinchem met het project ZomerOndernemer. Het project helpt jongeren tussen de 15 en 22 jaar met het opstarten van een eigen onderneming in de zomervakantie. ZomerOndernemer is een inmiddels beproefd concept, dat al zeven jaar in verschillende regio's in Nederland plaatsvindt. Professionele coaches begeleiden de deelnemers, die binnen enkele weken de basiselementen van het ondernemerschap leren door daadwerkelijk aan de slag te gaan. Daarna besluiten de deelnemers of ze doorgaan met hun onderneming. Wethouder Drenth (gemeente Doetinchem): "Het project is een mooie manier om jongeren te begeleiden naar een toekomstbestendige, zelfstandige bron van inkomsten uit het ondernemerschap. Dit ondersteunen wij als gemeente van harte."

Wethouder Sluiter (gemeente Oude IJsselstreek): "Het vergroot de zelfredzaamheid van jongeren in een steeds flexibeler wordende arbeidsmarkt. Dit project geeft jongeren al op jonge leeftijd inzicht in het ondernemerschap en of dat bij hen past." Oude IJsselstreek en Doetinchem starten deze zomer samen het project voor de proefperiode van een jaar. Regionale partijen als De Rabobank, Kamer van Koophandel het Graafschap College en Smarthub Achterhoek dragen financieel bij aan het project. Als het project succesvol blijkt, is het de intentie om het project in de hele Achterhoek uit te rollen. In 2018 kunnen in totaal dertig jongeren deelnemen. De inschrijving verloopt via de website www.zomerondernemer.nl.

Deel uw nieuws met Oost-Gelderland Business!

Een overname, een verhuizing, een jubileum, een uitbreiding van het team, een nieuw initiatief of een nieuw product; elk bedrijf heeft wel iets interessants te melden. Oost-Gelderland Business publiceert dit graag voor u op de website! Heeft u een leuk nieuwtje of een interessant idee voor een artikel, mail dit dan vooral door naar hoofdredacteur Sofie Fest via sofie@vanmunstermedia.nl.
delen:

Oost-Gelderland Business nr 1 2018

» Coverstory NED fire & security: altijd een gerust gevoel
» ASB: veiligheid en gezondheid voorop
» Goede plaagdierbeheersing werkt kostenbesparend
» Interview Rudolf Bak: Meer regie van bovenaf is dringend gewenst
» Asbestsanering: vertrouwen in plaats van angst creëren
» Riool heeft onderhoud nodig
» Regiodirecteur Michiel Cusell Arriva: Sociaal ondernemen doe je samen
» Bach Vitaliteitscoaching: een vertrouwde steun in de rug
» Column at.groep: jobcoachen is als jongleren
» Column SDOA: willen veranderen en ontwikkelen is van beide kanten nodig
» Column Lijstenmakerij Martin: de talenten
» Wies Bol: de mens op handen dragen
» Special Olympics Nationale Spelen Achterhoek 2018: De hele Achterhoek wil een bijdrage leveren
» Achterhoekse scholen voor Praktijkonderwijs: "Onze leerlingen zorgen voor een goede sfeer"
» VNO-NCW Midden: hulp voor ondernemers bij voorbereiden Brexit
» Jong Management Achterhoek: al 170 jaar bezems en borstels uit Aalten
» ROS Regiemanagement over bedrijfsoverdracht
» GDPR-compliant in zes stappen: doe jij het wel veilig
» Hedan Telecom - ICT: gelegenheid maakt de hacker
» Van Veen Advocaten: privacyrecht op werkvloer draait om bewustwording
» Contentvisie: Durf te luisteren en daarna te leren!
» Achterhoek Agenda 2020: stevige samenwerking technisch onderwijs en bedrijfsleven
» Beenen: innovator in productie-efficiency
» Ad Hoc Data: Nooit meer met hagel schieten
» Business Flitsen - Nick Tibben vennoot bij Stolwijk KennisNetwerk - Project ZomerOndernemer
Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by