Column ING: Wij groeien en vernieuwen voor u

Magazines | Oost-Gelderland Business nr 3 2016

Wij groeien en vernieuwen voor u

Uw dromen en ambities uit laten komen. Dat is ons doel. Bij ING Private Banking werken we hier met een team van specialisten hard aan. De private banker en de accountmanager, maar bijvoorbeeld ook de econoom en de app-ontwikkelaar; elke dag opnieuw halen we het beste in elkaar naar boven. Want de wereld verandert, en als u het mij vraagt draait het nu om samenwerking.

We hebben onze private banking dienstverlening ingrijpend vernieuwd. Onze organisatie hebben we ingericht als een netwerk waarin verschillende disciplines nauw samenwerken. De samenstelling van de teams wisselt per project, en er is veel eigen verantwoordelijkheid. Ik merk dat we elkaar op deze manier enorm inspireren. We dagen elkaar uit om steeds net iets verder te gaan, om zo de beste oplossingen voor u te bedenken. We groeien hard. De komende tijd gaan er veel nieuwe relatiebankiers aan de slag.

Blijven vernieuwen

Onze drang om te blijven vernieuwen heeft al geleid tot vernieuwende technologieën als stemherkenning en beveiliging via vingerafdruk in de Mobiel Bankieren App. Het zijn innovaties waarmee we de dagelijkse bankzaken voor klanten makkelijker en veiliger maken.

Vernieuwen betekent ook vooruitkijken. We merken dat persoonlijke, zakelijke en maatschappelijke ambities steeds meer verweven raken. Goede doelen steunen, schenken binnen de familie, uw kennis en een deel van uw kapitaal inzetten als informal investor ? het zijn een paar voorbeelden van vraagstukken die ik geregeld met relaties bespreek.

Vaak hoor ik in die gesprekken terug dat zij de toekomst onzeker vinden. Ze vragen zich af hoe het straks loopt, als ze besluiten om bijvoorbeeld hun onderneming van de hand te doen. Hoe staan de persoonlijke financiën er dan voor? Kunnen ze net zo comfortabel blijven leven als ze gewend zijn? Kunnen ze een deel van het vermogen overdragen aan de volgende generatie?

Ik begrijp heel goed dat het niet eenvoudig is om de toekomst te voorspellen. Maar met onze nieuwe dienstverlening komen we daarbij wel dicht in de buurt. Samen met u kunnen we uw toekomst plannen. Bij ING Private Banking noemen we dit Forward planning. We helpen u om uw financiële doelen te bereiken. Dat is geen eenmalig plan voor later; we bieden u continu inzicht in uw vermogensopbouw en we kijken regelmatig samen met u naar uw doelen en wensen. Zijn ze nog hetzelfde? Loopt uw vermogensopbouw hiermee in de pas?

Méér dan een bank

De combinatie van persoonlijke aandacht, innovatie en de samenwerking met een team van deskundigen heeft er mede voor gezorgd dat we in 2015 zijn uitgeroepen tot Beste Private Bank van Nederland. Steeds meer klanten waarderen onze aanpak; we zijn de snelst groeiende Private Bank. Daar ben ik trots op. We doen het samen. En we doen het voor u.

Wilt u ook samen met ons een blik op uw toekomst werpen? Bent u nieuwsgierig naar wat de vernieuwingen binnen ING Private Banking voor u kunnen betekenen? Neemt u gerust contact met mij op. U kunt me bereiken op telefoonnummer 026 ? 354 50 52, of per e-mail: rob3.jansen@ing.nl

Rob Jansen
Rayon Directeur Private Banking Arnhem Nijmegen

Column

delen:

Oost-Gelderland Business nr 3 2016

» Coverstory Heilbron Mulders Quint Makelaardij
» RCT Gelderland ondersteunt innovatieve bedrijven
» Gelderse Maakdagen geven positieve impuls aan imago maakindustrie
» JPR Advocaten: Dé juridische partner voor de maakindustrie
» “Wij leveren niet zomaar zonnepanelen, wij leveren duurzaam rendement”
» Business Flitsen
» Overnameadviseurs: Dealmaker of Dealbreker?
» Column ING: Wij groeien en vernieuwen voor u
» Forum fusies en overnames: Voorbereiding en vertrouwen
» Taurus Corporate Finance
» Column Lodder-Dales: Belasting betalen over uw vermogen?!
» Internationaal zakendoen: Vooruit dankzij Ondernemerskracht en Creativiteit
» Internationaal ondernemen: Dichterbij dan je denkt
» Krachtige kernen in Nederland en Duitsland
» Achterhoek Agenda 2020: “We zijn een grensregio, maar gedragen ons daar niet naar”
» Cultuur en zaken tijdens VNO-NCW Midden ledenreis
» Kamer van Koophandel (KvK) legt de verbinding tussen ondernemers
» Worauf müssen Sie bei den internationalen Geschäften machen?
Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by