VNO-NCW Achterhoek: Inspiratie, informatie en invloed op lobby

Magazines | Oost-Gelderland Business nr 4 2016

In het nieuwe verenigingsseizoen 2016-2017 blijft ondernemersvereniging VNO-NCW Midden zich onverminderd inzetten voor de belangen van ondernemers in de Achterhoek en Gelderland. Dat doen we samen met de lokale ondernemerskringen, MKB-Nederland Midden, brancheorganisaties en anderen. Samen bereiken we immers meer! Lobbyissues worden besproken tijdens diverse interessante bijeenkomsten, die plaatsvinden in én buiten de regiogrenzen. Dat geeft deelnemers de kans om nieuwe collega-ondernemers te ontmoeten.

Netwerken en business

Binnen de regiogrenzen organiseren we elke maand een bedrijfsbezoek waar de gastheer/ondernemer spreekt en met een rondleiding een kijkje in de keuken geeft. Dit leidt tot nieuwe samenwerkingsvormen, inspiratie en business. Natuurlijk besteden we ook tijdens bedrijfsbezoeken aandacht aan actuele lobby-thema's en sluiten we af met de befaamde en gezellige netwerkborrel. Op 15 september startten we het verenigingsjaar met een bedrijfsbezoek aan Colubris Environment Bedrijvengroepen in Winterswijk en vervolgens gaan we komend seizoen op bezoek

bij onder andere Ubbink, Vink Kunststoffen, Elver, Ottevanger Milling Engineers en Inteqnion, van Egmond groothandel, Rabobank en Reinders Posters.

Omdat VNO-NCW Achterhoek veel leden heeft die actief zijn in de industrie, organiseren we voor industrieleden speciale Industrietafels Achterhoek over actuele thema's. De eerstkomende Industrietafel Achterhoek is gepland bij Claymount. In het voorjaar van 2017 organiseren we met partners een themabijeenkomst 'marktdag aanbesteden'.

Ledengroepen

Naast deze bijeenkomsten in de Achterhoek brengt VNO-NCW Midden specifieke ledengroepen uit een bepaalde branche of keten

of met een specifieke kennis samen in het DGA-Platform, de HR-kring of de Industrietafel Midden Nederland. Kijk voor het bijeenkomstenoverzicht en actuele informatie www.vno-ncwmidden.nl/achterhoek.

Lobby

Onze lobbyactiviteiten zijn gericht op onze speerpunten onderwijs & arbeidsmarkt, infrastructuur & bereikbaarheid, innovatie & duurzaamheid, internationalisering, financiering. Zowel op regionaal, provinciaal als landelijk niveau maken we ons hiervoor sterk en waar nodig werken we samen met ons kantoor in Brussel.

Informatie en contactpersoon

Kijk voor het bijeenkomstenoverzicht en actuele informatie op www.vno-ncwmidden.nl/achterhoek. Aanmelden of meer weten over onze bijeenkomsten of andere activiteiten van VNO-NCW Achterhoek? Neem contact op met Wilma Elbertsen, regiomanager VNO-NCW Achterhoek elbertsen@vno-ncwmidden.nl. n

Inspiratie, informatie

en invloed op lobby

VNO-NCW Achterhoek

delen:

Oost-Gelderland Business nr 4 2016

» Coverstory WSP Achterhoek: Ieders capaciteiten worden maximaal benut
» VNO-NCW: Meer positieve effecten dan gedacht
» at.groep: Geen last, maar een meerwaarde
» Lijstenmakerij Martin: Bedrijven die talenten omlijsten, creëren meer mogelijkheden
» Krachtwerk: Baanbehoud bepalend voor uiteindelijk succes Participatiewet
» Laborijn: Zelfde doel, andere insteek
» Participatiewet en de WWB maatregelen: Een overzicht
» Werkgevers en de Banenafspraak: Hoe staat het ermee?
» Werk aan de winkel
» Bach Vitaliteitscoach over vitaliteit: Een vertrouwde steun in de rug
» EP-Nuffic: Klaar voor de arbeidsmarkt van de toekomst
» Business Flitsen
» Achterhoek Agenda 2020: Achterhoekse ondernemers laten zich inspireren in Silicon Valley
» Column Lodder-Dales: Hoe zit het ook al weer met het urencriterium?
» VNO-NCW Achterhoek: Inspiratie, informatie en invloed op lobby
» Online reviews: “Humor doet vaak al heel erg veel”
» Forum: Het gaat om het effect
» Wat maakt ondernemers zo aantrekkelijk?
Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by