Jong Management Achterhoek stelt zich voor

Magazines | Oost-Gelderland Business nr 1 2017

Wij zijn Jong Management Achterhoek

Wat voelden we ons vereerd toen Sofie van de redactie van Oost-Gelderland Business ons belde en vroeg of we het leuk zouden vinden om in iedere editie een bijdrage te leveren. Natuurlijk willen we dat doen! Het komende jaar gaan we u kennis laten maken met onze vereniging. We laten u zien wie we zijn, wat we doen en wat we belangrijk vinden. Voor ons een leuke manier om ons onder de aandacht te brengen en voor u hopelijk een plezierige korte afleiding van uw dagelijkse bezigheden.

In deze editie stellen we ons voor. Wij zijn Jong Management Kring Achterhoek. Zoals de naam al verklapt maken we deel uit van een groter geheel. We zijn de Achterhoekse Kring van de landelijke vereniging Jong Management die in totaal ongeveer 1.000 leden kent en bestaat uit 30 Kringen. De Kringen zijn verdeeld over Nederland en bij een Kring zijn ondernemers en managers aangesloten die in het Kringgebied werken of wonen. We hebben één Kring waar leden uit diverse kringgebieden lid zijn. Dat is Kring Internationaal, die leden uit het hele land verenigt om met name te groeien in het internationaal zaken doen. Kring Achterhoek is toonaangevend bij Jong Management. We hebben niet alleen de gezelligste, maar ook de grootste Kring van Jong Management.

Jong Management Kring Achterhoek heeft iets meer dan 80 leden. Onze Kring heeft een eigen bestuur (zie de foto) dat bestaat uit Leon Pelgrim (Pelgrim Safety), Ivo du Plessis (Mainfreight), Marjolein van Leeuwen (JPR Advocaten), Heidi Ruiterkamp (Buro Energieq), Jeroen Coppens (Kremer Installatietechniek) en Christiaan Zweers (ZISP Logistiek). Als voorzitter van Jong Management ben ik ook bestuurslid van VNO-NCW Achterhoek. Jong Management en VNO-NCW zijn aan elkaar gelieerd en de leden van Kring Achterhoek noemen VNO-NCW Achterhoek ook wel de 'alumniclub' van Jong Management.

'Jong' wordt bij ons gedefinieerd als '40 jaar of jonger'. Het is natuurlijk niet zo dat managers en ondernemers boven de 40 'oud' zijn. Ze zijn alleen niet meer 'jong' genoeg om lid te worden van onze vereniging. De leeftijdsgrens heeft te maken met de levensfase waarin we verkeren. Juist in de leeftijd tot 40 jaar maken we een grote ontwikkeling door. Van de studie naar het werkende leven en van het werkende leven naar een serieuze positie in het bedrijfsleven. Het doel van Jong Management sluit naadloos op die fase aan: persoonlijke en zakelijke groei.

Iedere Kring geeft op een eigen manier uitvoering aan dat doel. Jong Management Kring Achterhoek geeft daar uitvoering aan door bijna iedere maand een bedrijf in de omgeving te bezoeken en daarna onder het genot van een hapje en drankje met elkaar na te praten. Daarnaast hebben we in 2015 samen een congres georganiseerd en faciliteren we voor onze leden intervisiebijeenkomsten. Landelijk worden er o.a. een debattoernooi en een ondernemer van het jaar-verkiezing georganiseerd. Allemaal activiteiten die eraan bijdragen dat we elkaar leren kennen en van elkaar kunnen leren. Over die activiteiten zult u in de komende edities meer van ons gaan horen. Wij kijken er in ieder geval naar uit en vinden het prettig kennis met u te maken. Aangenaam!

Marjolein van Leeuwen - vanleeuwen@jpr.nl">vanleeuwen@jpr.nl

 

delen:

Oost-Gelderland Business nr 1 2017

» Coverstory BMV Advies: advies en opleidingen voor een veilige werkomgeving
» Week van de Techniek: Iedereen ziet het belang ervan in
» VNO-NCW Midden: SmartHub Achterhoek en InnovatieFestival 2017
» Nieuwe Algemeen Directeur Bronkhorst High-Tech
» Sanovo Technology: focus op het hele ei-verwerkende proces
» Nederlands MVO-keurmerk voor betonsector dient wereldwijd als voorbeeld
» Bedrijvenmonitor Topvrouwen 2016: Vergroten van urgentie is nodig
» Interview Martine Zuil: commercieel directeur De Graafschap staat haar mannetje
» MRKTNG.nl: geen enkele organisatie kan nog zonder
» Hermonde traint leiders vanuit eigen persoonlijkheid
» Gemeente Oost Gelre: vrouwen aan de politieke top
» Ingrid Coffeng van Dymato voelt zich op haar plek
» Jong Management Achterhoek stelt zich voor
» Engeltherm: altijd aangenaam binnen
» Business Flitsen
» Column ETL Dales: aangifte inkomstenbelasting 2016
» Column cbt: fouten maken mag als continu verbeteren het uitgangspunt is
» Smart Werken & prettig wonen in een bereikbare Achterhoek
» Circulair (ver)bouwen in 4 stappen
» Nieuwe generatie moet blijven ondernemen
» Aantrekkingskracht familiebedrijven op jongeren neemt toe
» Derde generatie Rouwmaat streeft naar strategisch partnerschap
» Carwash & Co: voor een schoon en net visitekaartje
» Dirkzwager: onderschat de impact van een bedrijfsovername niet
» Diligence begeleidt overnames binnen mkb met zorg
» Business flitsen
Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by