The Hunting Lodge: een culinair paradijs

Magazines | Oost-Gelderland Business nr 5 2017Een culinair paradijs


In een bosrijke omgeving aan de rand van de Veluwe en het uitzicht op kasteel Rosendael maakt The Hunting Lodge al een overweldigende indruk. En dan bent u nog niet eens binnen! Want een enthousiast team zorgt voor een gastvrij ontvangst en weet u te verrassen met een authentieke keuken waaraan een moderne twist is gegeven.

Bij The Hunting Lodge draait het om puur en eerlijk koken. De seizoenen vinden hun creatieve vertaling in de keuken. Daarbij wordt er vaak een verrassende twist aan klassieke gerechten gegeven waarbij de herkenbaarheid van de ingrediënten altijd voorop staat. Koken met respect voor het product of een bereidingswijze. "Ieder gerecht komt ergens vandaag en heeft een verhaal", zegt chef Bert Stomphorst.

Bert Stomphorst en Diana Bogers

Indrukwekkend cv

Stomphorst wist al op jonge leeftijd dat hij later kok wil worden. Met vijftien jaar begon hij als keukenhulp bij De Lunterse Boer in Lunteren. Hij volgde diverse koksopleidingen om zoveel mogelijk kennis te vergaren. Bij De Lunterse Boer leerde hij van eigenaar Rick Vonk dat je moet doorzetten in de horeca. Bij Landgoed Vreugd & Rust heeft Stomphorst leren zwemmen en zodoende zijn zwemdiploma voor het koksvak behaald. Dit was de eerste afslag naar zijn eigen culinaire identiteit. Vervolgens kreeg hij als patissier een stageplek bij sterrenrestaurant Clos St-Denis in België. Eenmaal terug in Nederland ging Stomphorst aan de slag bij Restaurant Het Koetshuis in Bennekom. Bij chef Wicher Löhr leerde hij om smaken buiten de patisserie toe te passen en kwamen alle disciplines aan bod. En ook bij De Fuik in Aalst had de chef een mooie tijd. Stomphorst leerde er dat je als sous-chef tevens een hoofdrol moet kunnen vervullen. Bovendien heeft hij daar zijn partner Diana Bogers ontmoet. Door zijn ervaring als patissier ontwikkelde Stomphorst gaandeweg een niets verhullende eigen kookstijl. Hij was klaar voor de volgende stap en nam in mei 2013 met Diana The Hunting Lodge over. Inmiddels zijn zij een trots lid van Jeunes Restaurateurs.Passend antwoord

The Hunting Lodge heeft met haar verschillende ruimtes op elke vraag een passend antwoord. The Hunting Club heeft met de aangrenzende Pergola een maximale capaciteit van 250 gasten. Ook zijn er kleinere vertrekken zoals The Hunting Exclusive, 'a room with a view' voor gezelschappen tot en met 38 gasten. The Hunting Private, afgescheiden met glazen wanden van het restaurant, is geschikt voor maximaal 14 gasten. Natuurlijk is er ook nog het schitterende terras met uitzicht op Kasteel Rosendael. Kortom, The Hunting Lodge is geschikt voor diverse bijeenkomsten; van een gezellig diner met vrienden, een receptie in de tuin, tot een professionele presentatie voor uw bedrijf. Dankzij de monumentale muziekkoepel is The Hunting Lodge zelfs een prachtige locatie voor het vieren van het huwelijk. Dat kan de voltrekking van het burgerlijk huwelijk zijn, maar ook een uitgebreid diner met feestavond.

The Hunting Lodge is een stijlvol restaurant voor een fantastische lunch, diner en zo veel meer!The Hunting Lodge
Beekhuizenseweg 1
6891 CZ Rozendaal (Gld.)
Tel. 026-3611597
reservations@thehunting.nl
www.thehunting.nl

 

Oost-Gelderland Business nr 5 2017

» Coverstory Business Makeover: kick-start bij innovaties
» De win-win-gedachte van De Graafschap
» Column ETL Dales: verhoging tarieven box 2 en afschaffing dividendbelasting
» Business Flitsen - Achterhoek en Twente halen banden met Duitsland aan - Succesvolle inspiratiebijeenkomst
» Dirkzwager: Goed nadenken over de juiste samenwerkingsvorm
» Automotive nieuws: Mercedes - Vredestein - Renault - Volkswagen Polo - Continental - BMWi
» Column STRAIGHT Human Support: Wie het gemak niet zoekt, is lui
» Jong Management Achterhoek: persoonlijke en zakelijke groei
» Achterhoek Agenda 2020: SmartHub Talent Program van start in de Achterhoek
» VNO-NCW Midden: Aanbesteden moet gewoon weer leuk worden
» Gestapeld financieren: Wees zuinig op je tafelzilver
» RCT Gelderland: ICT-ontwikkelingen in de maakindustrie
» Column HAN: Smart Industry & Smart Business: rage of trend?
» Goma: investeren in toegevoegde waarde
» Column cbt Voor Resultaten: boekhouden volgens de lean methode
» The Hunting Lodge: een culinair paradijs
» Vergaderen zonder muren
» Jaarbeurs Utrecht: Utrechtse vibe brengt ons verder
» Business Flitsen - De Feestfabriek - Gamemiddag Lensink Gussinklo Makelaardij
Lees volledige uitgave online