Business Flitsen - De Feestfabriek - Gamemiddag Lensink Gussinklo Makelaardij

Magazines | Oost-Gelderland Business nr 5 2017

De Feestfabriek partner van de Special Olympics Nationale Spelen Achterhoek 2018

De kogel is door de kerk. De Feestfabriek Alles Komt Goed BV wordt maatschappelijk partner van de Special Olympics Nationale Spelen Achterhoek 2018. Het bedrijf, organisator van de succesvolle festivals Zwarte Cross en Mañana Mañana, wordt uitvoerend producent van de spectaculaire opening in stadion De Vijverberg in Doetinchem, op vrijdag 8 juni 2018. De Special Olympics Achterhoek is een groot sportevenement voor 2.000 mensen met een verstandelijke beperking. Ze meten hun krachten in acht Achterhoekse gemeenten in het weekeinde van 8, 9 en 10 juni 2018. In meer dan 20 verschillende takken van sport. Gemeenten, sportverenigingen, bedrijven, maatschappelijke instellingen: iedereen is er van doordrongen dat de Special Olympics Achterhoek een succes moet worden. “Niet alleen om de Achterhoek op de kaart te zetten. Maar vooral omdat sporten voor mensen met een verstandelijke beperking enorm belangrijk is”, aldus directeur Corine Berkel. “Het vergroot hun zelfvertrouwen, levert een wezenlijke bijdrage aan de integratie van deze mensen.” Feestfabriek-directeur Ronnie Degen is duidelijk: zijn bedrijf hoeft niet te verdienen aan het evenement. “We krijgen talloze aanvragen om goede doelen te steunen. Je kunt onmogelijk alles honoreren, maar de Special Olympics Achterhoek heeft een speciaal plekje in mijn hart. Misschien wel omdat ik zelf een kind heb met een beperking.” Op dinsdag 7 november werd de overeenkomst tussen de Feestfabriek en de organisatie van het evenement getekend in Paardensportcentrum Lichtenvoorder, de grootste hippische accommodatie in de Achterhoek. Dit is één van de locaties waar het sportevenement volgend jaar juni zal worden gehouden.


Gamemiddag met beste eSporter van Gelderland bij Lensink Gussinklo Makelaardij een groot succes

Begin november organiseerde Lensink Gussinklo Makelaardij een gamemiddag voor de kinderen uit de buurt bij hen op kantoor in Dinxperlo. Met een opkomst van 40 kinderen was de middag een groot succes! “Het was erg leuk om te zien dat de kinderen de hele middag plezier hebben gehad met FIFA 18”, aldus Karsten Gussinklo. Lensink Gussinklo Makelaardij vindt het belangrijk maatschappelijke betrokken te zijn bij sport en cultuur in Dinxperlo en omstreken. Naast de sponsoring van lokale sportverenigingen is deze gamemiddag een mooi voorbeeld hiervan.
De middag ging van start met een leuke en interessante masterclass over de voetbalgame verzorgd door Paskie Rokus. De eSporter van Vitesse vertelde wat er voor nodig is om eSporter te worden en gaf verschillende tips en tricks aan de aanwezige kinderen. Bovendien was er de mogelijkheid om vragen te stellen aan de tweevoudig Nederlands kampioen en hier werd maar al te graag gebruik van gemaakt. De rest van de middag konden de kinderen een potje spelen tegen Paskie en met de eSporter op de foto gaan. “Het was een erg leuke middag, de kinderen hadden plezier en het niveau lag hoog” , aldus Paskie. Op maar liefst vijf spelcomputers werd er na de masterclass een FIFA-toernooi gespeeld. In teams van twee gingen de kinderen de strijd aan. In een zinderende finale gingen Hidde en Maarten met een 5-0 winst ervandoor. Zij waren de gelukkige winnaars van de middag en kregen naast de eeuwige roem ook een game cadeau. Aan het eind van de middag werd er onder alle deelnemers ook nog een exemplaar van de voetbalgame verloot.

Oost-Gelderland Business nr 5 2017

» Coverstory Business Makeover: kick-start bij innovaties
» De win-win-gedachte van De Graafschap
» Column ETL Dales: verhoging tarieven box 2 en afschaffing dividendbelasting
» Business Flitsen - Achterhoek en Twente halen banden met Duitsland aan - Succesvolle inspiratiebijeenkomst
» Dirkzwager: Goed nadenken over de juiste samenwerkingsvorm
» Automotive nieuws: Mercedes - Vredestein - Renault - Volkswagen Polo - Continental - BMWi
» Column STRAIGHT Human Support: Wie het gemak niet zoekt, is lui
» Jong Management Achterhoek: persoonlijke en zakelijke groei
» Achterhoek Agenda 2020: SmartHub Talent Program van start in de Achterhoek
» VNO-NCW Midden: Aanbesteden moet gewoon weer leuk worden
» Gestapeld financieren: Wees zuinig op je tafelzilver
» RCT Gelderland: ICT-ontwikkelingen in de maakindustrie
» Column HAN: Smart Industry & Smart Business: rage of trend?
» Goma: investeren in toegevoegde waarde
» Column cbt Voor Resultaten: boekhouden volgens de lean methode
» The Hunting Lodge: een culinair paradijs
» Vergaderen zonder muren
» Jaarbeurs Utrecht: Utrechtse vibe brengt ons verder
» Business Flitsen - De Feestfabriek - Gamemiddag Lensink Gussinklo Makelaardij
Lees volledige uitgave online