Artikel

27-08-2019 09:54

Workshop De essentie van ondernemerschap op 12 september

Ondernemen draait onder andere om het maken van de juiste keuzes. Maar ben je na al die jaren nog altijd even scherp en heb je oog voor wat belangrijk is, of draai je op de automatische piloot? 

Oost-Gelderland Business en 4Human Training, Coaching & Advies organiseren op donderdag 12 september een workshop rond het thema ‘De essentie van ondernemerschap’. De interactieve bijeenkomst geeft je inzichten en praktische handvatten op het gebied van ondernemen en leiderschap. Je wordt direct geprikkeld om te verbeteren. 

Donderdag 12 september
09.30 uur tot 12.30 uur
Investering: 97 euro per persoon (excl btw)
Locatie: Het Arsenaal, Doesburg

Tijdens de workshop ‘De essentie van ondernemerschap’ doe je nieuwe inspiratie op en geef je je mind en je ondernemerschap een boost. Spreker en trainer Frank Rekers van 4Human Training, Coaching & Advies, een ervaren ondernemer en specialist op gebied van leiderschap, gaat onder andere in op:

- Jouw waarom: persoonlijke en zakelijke drijfveren
- Ondernemersvalkuilen anno 2019
- Eigenschappen van succesvolle ondernemers
- Waarom alleen passie niet voldoende is
- De essentie van leiderschap

Deze workshop is ideaal voor ondernemers, MKB-directeuren, zzp’ers met groeiambitie en voor leidinggevenden/managers met verantwoordelijkheid en een strategische positie. De interactieve bijeenkomst geeft je inzichten en praktische handvatten op het gebied van ondernemen en leiderschap en je wordt direct geprikkeld om te verbeteren.

Interesse om deel te nemen? Meld je uiterlijk maandag 9 september aan door een e-mail te sturen naar info@oostgelderlandbusiness.nl onder vermelding van Deelname workshop 12 september.


De Workshop ‘De essentie van ondernemerschap’ maakt onderdeel uit van een serie bijeenkomsten die Oost-Gelderland Business en 4Human Training, Coaching & Advies dit jaar gaan organiseren rond het thema Ondernemerschap. De workshop laat je kennismaken met de materie en zet je als ondernemer op scherp. Wil je meer verdieping, dan kun je deelnemen aan de volgende bijeenkomsten:

MASTERCLASS
In één dag krijg je de nieuwste inzichten van ondernemen en leiderschap. Je leert hoe jij je medewerkers kunt laten excelleren. Je visie wordt aangescherpt. Je krijgt inzicht in de valkuilen waarom veranderingen vaak niet lukken en je ontvangt direct handvatten hoe dit te doorbreken. Je krijg tips voor effectief werken
voor teamvorming en je leert jouw ondernemersverhaal te gebruiken. De interactieve Masterclass zorgt voor bewustwording, inspiratie en biedt praktische handvatten. Aan het einde van de dag heb je een businessplan van 1 A4 met praktische tools waardoor je beter leiding geeft aan jezelf en aan je bedrijf. Kosten voor deze Masterclass zijn € 497,-. Aanmelden kan via info@oostgelderlandbusiness. nl onder vermelding van Deelname Masterclass.

LEERGANG
De Leergang ‘De Essentie van Ondernemerschap’ bestaat uit 4 dagen incl. persoonlijke coaching, verspreid over 3 maanden om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling en aan je visie met bedrijfsdoelstellingen. De start is in september en na afloop ben jij en je bedrijf klaar voor 2020. Vanwege het praktische gehalte zal je tijdens het traject al zichtbare meters hebben gemaakt. De bijdrage is € 2.997,-. Interesse? Toon je belangstelling via info@oostgelderlandbusiness.nl onder vermelding van Interesse Deelname Leergang. Je wordt dan gebeld of deze training ook iets voor jou is.

Meer informatie: www.4human.nl/essentievanondernemerschap
Algemene voorwaarden | privacy statement