Artikel

05-06-2019 11:11

Workshop De essentie van ondernemerschap op 27 juni

In tijden van verandering, regelgeving, een enorme hoeveelheid impulsen en de steeds hogere verwachtingen die de maatschappij en klanten hebben, wordt het voor een ondernemer steeds lastiger om kansen te pakken en focus te houden. Oost-Gelderland Business en 4Human Training, Coaching & Advies organiseren dit jaar een unieke serie trainingen rond het thema ‘De essentie van ondernemerschap’. Deze serie trapt af met een workshop op donderdag 27 juni.

Donderdag 27 juni
09.30 uur tot 12.30 uur
Investering: 97 euro (excl btw)
Locatie: Het Arsenaal, Doesburg

Tijdens de workshop ‘De essentie van ondernemerschap’ doe je nieuwe inspiratie op en geef je je mind en je ondernemerschap een boost. Spreker en trainer Frank Rekers van 4Human Training, Coaching & Advies, een ervaren ondernemer en specialist op gebied van leiderschap, gaat onder andere in op:

- Jouw waarom: persoonlijke en zakelijke drijfveren
- Ondernemersvalkuilen anno 2019
- Eigenschappen van succesvolle ondernemers
- Waarom alleen passie niet voldoende is
- De essentie van leiderschap

Deze workshop is ideaal voor ondernemers, MKB-directeuren, zzp’ers met groeiambitie en voor leidinggevenden/managers met verantwoordelijkheid en een strategische positie. De interactieve bijeenkomst geeft je inzichten en praktische handvatten op het gebied van ondernemen en leiderschap en je wordt direct geprikkeld om te verbeteren.

Interesse om deel te nemen? Meld je vóór vrijdag 21 juni aan door een e-mail te sturen naar info@oostgelderlandbusiness.nl onder vermelding van Deelname workshop 27 juni.


De Workshop ‘De essentie van ondernemerschap’ maakt onderdeel uit van een serie bijeenkomsten die Oost-Gelderland Business en 4Human Training, Coaching & Advies dit jaar gaan organiseren rond het thema Ondernemerschap. De workshop laat je kennismaken met de materie en zet je als ondernemer op scherp. Wil je meer verdieping, dan kun je deelnemen aan de volgende bijeenkomsten:

MASTERCLASS
In één dag krijg je de nieuwste inzichten van ondernemen en leiderschap. Je leert hoe jij je medewerkers kunt laten excelleren. Je visie wordt aangescherpt. Je krijgt inzicht in de valkuilen waarom veranderingen vaak niet lukken en je ontvangt direct handvatten hoe dit te doorbreken. Je krijg tips voor effectief werken
voor teamvorming en je leert jouw ondernemersverhaal te gebruiken. De interactieve Masterclass zorgt voor bewustwording, inspiratie en biedt praktische handvatten. Aan het einde van de dag heb je een businessplan van 1 A4 met praktische tools waardoor je beter leiding geeft aan jezelf en aan je bedrijf. De Masterclass vindt plaats op 16 juli. Kosten voor deze Masterclass zijn € 497,-. Aanmelden kan via info@oostgelderlandbusiness. nl onder vermelding van Deelname Masterclass 16 juli.

LEERGANG
De Leergang ‘De Essentie van Ondernemerschap’ bestaat uit 4 dagen incl. persoonlijke coaching, verspreid over 3 maanden om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling en aan je visie met bedrijfsdoelstellingen. De start is in september en na afloop ben jij en je bedrijf klaar voor 2020. Vanwege het praktische gehalte zal je tijdens het traject al zichtbare meters hebben gemaakt. De bijdrage is € 2.997,-. Interesse? Toon je belangstelling via info@oostgelderlandbusiness.nl onder vermelding van Interesse Deelname Leergang. Je wordt dan gebeld of deze training ook iets voor jou is.

Meer informatie: www.4human.nl/essentievanondernemerschap