Nieuws

30-04-2019 11:24

Datum zakenautotestdag Oost-Gelderland Business bekend

Bent u zich actief aan het oriënteren op een nieuwe zakenauto en wilt u op één dag volledig gratis een aantal verschillende modellen testen? Meld uzelf dan nu aan voor de zakenautotestdag van Oost-Gelderland Business op dinsdag 4 juni.

Wat houdt het in
U rijdt op dinsdag 4 juni met meerdere testrijders van locatie naar locatie. Bij elke tussenstop krijgt u een heerlijke lokale versnapering en een drankje, waarna u weer van voertuig wisselt. Aan het einde van de dag heeft u minstens vier voertuigen uitgebreid kunnen 'proeven'. Bovendien schrijft u bij elke wissel uw bevindingen van de geteste auto op. Deze bevindingen zullen samen met uw naam worden verwerkt in de testverslagen die in editie 3 van Oost-Gelderland Business zullen worden gepubliceerd. Naast het rondrijden in de nieuwste modellen krijgt u als testrijders ook uitgebreid de kans om in ontspannen sfeer te netwerken. 

Benieuwd? Klik hier voor de sfeerimpressie en de testverslagen van de zakenautotestdag.

Aanmelden als testrijder
Heeft u interesse om deel te nemen aan dit kosteloze netwerkevenement? Dan kunt u zich aanmelden via onze website. Let wel: vol is vol en de organisatie houdt zich het recht voor om te selecteren op basis van serieuze oriëntatie op een nieuwe zakenauto. Heeft u een voorkeur voor een bepaald merk of model? Geeft u dit dan vooral aan op het aanmeldformulier!

Interesse om uw automerk of locatie te promoten?
Wilt u als dealer uw auto ter beschikking stellen en gedurende de testdag in ontspannen sfeer uw merk presenteren aan een groep geÏnteresserde ondernemers uit de regio? Dan is de zakenautotestdag voor u zeker interessant. 
Ook zijn we voor de testdag nog op zoek naar een aantal locaties die tijdens de tussenstop uitgebreid de kans krijgen om zich te profileren. Neem voor meer informatie contact op met media-adviseur Ton Niesink / 06-33307044 of Joep van der Linden / 024-6423449. 

Updates
De komende tijd zullen er op de website regelmatig updates worden geplaatst met betrekking tot dit netwerkevenement. Houd dus de website in de gaten of volg ons op Twitter en Facebook!

Deze testdag wordt u aangeboden door Oost-Gelderland Business. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met Joep van der Linden via joep@vanmunstermedia.nl / 024-6423449
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement