Nieuws

14-02-2018 12:22

Nieuw platform Made in Gelderland voor

“Ik wil graag starten of verder groeien met mijn onderneming. Maar waar kan ik terecht voor advies en hulp bij het maken van mijn plannen. Waar kan ik rustig werken, overleggen en in contact komen gelijkgestemden. Waar kan ik me verder bekwamen in mijn ondernemerschap?”

Made in Gelderland is een onafhankelijke stichting in het leven geroepen door een drietal Arnhemse ondernemers om bovenstaande vragen samen met (startende) ondernemers te kunnen beantwoorden. Made in Gelderland biedt hiervoor een digitaal platform, www.madeingelderland.nl, en een fysieke community, erop gericht om de versnippering van alle informatie te stroomlijnen en (startende) ondernemers te ondersteunen en met elkaar te verbinden.

Kennis en verbinding
Made in Gelderland kent uit ervaring de behoefte en vragen van ondernemers. Ook kent zij alle initiatieven, organisaties en verenigingen die startende ondernemerschap kunnen ondersteunen en begeleiden in de regio groot Arnhem. Deze kennis draagt er toe bij dat de verbinding tussen alle stakeholders en (startende) ondernemers snel tot stand kan worden gebracht.

Made in Gelderland gaat in de eerste fase alle initiatieven en het bestaande ecosysteem, waaronder de zogenaamde broedplaatsen, in kaart brengen en zal gesprekken gaan voeren met alle partijen die belang hebben bij het goed ondersteunen van (startende) ondernemers, waarna al deze informatie middels het digitale platform www.madeingelderland.nl beschikbaar komt.

Made in Gelderland zal zich gaan verbinden met de initiatieven van de Gemeente Arnhem, Provincie Gelderland, kennisinstellingen, lokale en regionale -netwerken, economische instellingen, de media en events lokaal en regionaal.

Samenwerken
Wil je meer weten over hoe Made in Gelderland samen met je kan ondernemen en draag je als bedrijf of organisatie dit initiatief een warm hart toe en wil je het ondersteunen, neem dan contact op met Made in Gelderland.

Made in Gelderland gaat graag de verbinding met je aan, mail ons info@madeingelderland.nl.