Nieuws

15-08-2018 14:08

Bijzondere start voor Premium Online

Al 9 jaar werken Harm Hendriks uit Groesbeek en Daan Goossens uit Boxmeer samen voor verschillende werkgevers aan websites en online marketing campagnes. De stap om samen Premium Online te starten komt dan ook niet als een verassing.  
Dit jaar wonnen de heren een prestigieuze shopping award voor snelst groeiende e-commerce webshop in dienst bij een bedrijf in consumentenelektronica. “We hebben voor deze partij enorme resultaten geboekt. Wij zijn er op gebrand om meer bedrijven te helpen in de wereld van online.”

Voor bedrijven biedt Premium Online een verfrissende blik op zaken zoals een goed werkende en complete website met online marketing campagnes. “De meeste bedrijven realiseren niet dat er snel veel resultaten behaald kunnen worden – ook met beperkte budgetten”, aldus Harm Hendriks. “En met beide expertises onder één dak kunnen we efficiënt werken en snel schakelen. Bovendien vinden bedrijven het fijn om één aanspreekpunt te hebben voor hun online activiteiten.”

Groeiplannen
Momenteel werkt men nog met een klein team maar achter de schermen wordt al druk gezocht naar versterking én kijkt het duo uit naar een prominent kantoorpand in de omgeving. “Met circa 3500 bedrijven in de nabije regio biedt onze regio potentie genoeg. We zijn ambitieus en mikken op 5%  marktaandeel binnen 2 jaar”, aldus Daan Goossens. “Daarbij zijn we graag maatschappelijk betrokken in de regio en staan enkele leuke initiatieven hiervoor al in de steigers.“ 

Kennis maken?
info@premiumonline.nl
www.premiumonline.nl