Nieuws

22-01-2019 09:10

Nooit meer vergeten wie er jarig is op de werkvloer!

Sta jij bekend om jouw vergeetachtigheid? En ben je een meester in het versturen van de ‘net-een-dagje-te-laat-maar-alsnog-gefeliciteerd’ verjaardagskaarten? Herkenbaar. Gelukkig is het vergeten van belangrijke verjaardagen compleet onnodig en kun je het gemakkelijk oplossen door een verjaardagskalenders maken bij Drukland.be. Wel zo makkelijk als je de jarige job op de dag zelf wil verrassen. Twijfel jij nog of je een verjaardagskalender wil aanschaffen? Met onderstaande vijf redenen ben je helemaal om.
1. Praktisch geheugensteuntje
Als eerste is het maken van een verjaardagskalender erg praktisch. Want ja, zo’n kalender is nou eenmaal erg handig. Je vergeet nooit meer een verjaardag, aangezien jij aan het begin van de maand al kunt zien wie er dan jarig zijn. Dagen van tevoren kun je dus al aan de slag met het treffen van voorbereidingen. Geen feestvarken wordt meer vergeten met jouw verjaardagskalender. Maar vergeet ook vooral belangrijke jubileums niet te noteren. Want ook die verdienen een felicitatie van jou! Bijvoorbeeld als je beste vriendin tien jaar getrouwd is!

2. Afbeeldingen voor extra geheugenstimulans
Soms moet je het geheugen even extra prikkelen. En dat gaat meestal het makkelijkst met een afbeelding. Is er een speciaal persoon jarig in de maand februari? Plaats een foto van jou samen met die persoon boven die maand. Zo vergeet je vast nooit meer een verjaardag.
3. Goed begin van de maand
Iedere maand begin je weer fris en fruitig met een nieuwe pagina van de kalender. Kies daarom zorgvuldig welke achtergrond je voor welke maand wil gebruiken. Is het bijvoorbeeld de start van de lente? Ga dan voor een achtergrond met bloesem. Hierdoor krijg je direct aan het begin van de maand een fijn lentegevoel.
4. De verjaardagskalender is snel gemaakt
Het maken van een kalender is erg eenvoudig. In een handomdraai heb jij jouw hele kalender samengesteld en binnen een mum van tijd heb je de verjaardagskalender thuis. Met het simpele drag-and-drop systeem voeg je eenvoudig foto’s toe aan de kalender, maar je kunt ook gebruik maken van de wizard die de foto’s er automatisch inzet.
5. Het hangt op een plek die je niet kunt vermijden
Doordat de verjaardagskalender er zo leuk uitziet, kun je het op een plek hangen waar het goed zichtbaar is. Hang het dus op een plek die je niet kunt vermijden, zodat je echt niks meer vergeet. Tip: op het toilet kom je dagelijks en meestal verveel je je dan toch. Je hebt dan tijd zat om de kalender door te bladeren en de data van de feestvarkens te onthouden. Jouw vrienden en familie zijn je vast dankbaar dat je nooit meer een verjaardag vergeet!