Nieuws

10-10-2019 15:33

Mijlpaal voor Move4Balance

Met haar bedrijf Move4Balance, voor coaching & vitaliteit verzorgt wandelcoach Jacqueline Eringfeld-van de Pavert professionele maatwerktrajecten. Haar cliënten worden letterlijk in beweging gezet met als doel dat ze, na een periode van stress, onbalans, burn-out, rouw of verlies weer lekker in hun vel komen te zitten. Op 1 oktober bestond het bedrijf tien jaar. Een mooie mijlpaal!

De natuur kalmeert, herstelt, verbindt en inspireert in dit hele proces. “Door uit je vertrouwde omgeving te komen en vanuit een natuurlijke invalshoek naar de hulpvraag te kijken, levert dat  verfrissende inzichten op”, vertelt Jacqueline Eringfeld-van de Pavert. “Met die inzichten ontdekt de cliënt nieuwe wegen die hem of haar weer gelukkig maken. Het naast elkaar lopen in de natuur vergemakkelijkt ook het praten over zaken die je raken. Het is elke keer weer mooi om het positieve effect van de natuur te zien op de gezondheid van de mens. Men loopt gehaast en met een gebogen hoofd het bos in en komt er ontspannen en met een glimlach weer uit.” 

Jacqueline is dankbaar voor de mensen die via bedrijfsartsen, HR-managers en huisartsen op haar pad kwamen en voor de groei die haar cliënten hebben doorgemaakt. Ze spreekt de wens uit om bij bedrijven nog meer preventief te coachen om zo langdurig uitval te voorkomen. Immers een vitale medewerker is klantvriendelijker, productiever en beweegt gemakkelijker met alle veranderingen in een bedrijf mee. “Een goede gezondheid is een kostbaar goed dat de juiste aandacht en zorg verdient en dat gun ik iedereen.”

www.move4balance.nl
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by