Nieuws

19-03-2020 08:08

Maak haast met LEADER Achterhoek

Wie een idee of een concreet plan voor een project heeft en er over nadenkt om LEADER subsidie aan te vragen, of meer wil weten over de mogelijkheden van LEADER subsidie, wordt aangeraden om korte termijn contact op te nemen met LEADER coördinator Jolanda Kemna of met Maurits Steverink, coördinator foodprojecten.

De periode waarin u LEADER subsidie kunt aanvragen, loopt af. Op 31 december 2022 moeten alle projecten afgerond en gedeclareerd zijn. Maak daarom haast met het idee voor uw project en neem bij voorkeur dit jaar nog contact op met een van beide coördinatoren. Hun contactgegevens vindt u onderaan in dit bericht. De doorlooptijd van deze subsidieregeling neemt een langere periode in beslag. Het duurt namelijk meerdere maanden voordat uw project gepitcht, goedgekeurd en beschikt is.

Over LEADER Achterhoek
LEADER Achterhoek heeft subsidie beschikbaar om lokale initiatieven en goede ideeën waardoor de leefbaarheid op het platteland verbetert financieel te ondersteunen. LEADER is voor iedereen. Inwoners, verenigingen, buurtbesturen, bedrijven en maatschappelijke organisaties uit de zeven deelnemende gemeenten kunnen zowel individueel als in groepsverband een subsidieaanvraag indienen. Om in aanmerking te komen voor subsidie van LEADER Achterhoek, moeten de projecten worden uitgevoerd in (of ten goede komen aan) één van de volgende zeven gemeenten: Aalten, Berkelland, Bronckhorst, Doetinchem, Oost Gelre, Oude IJsselstreek, Winterswijk.


Meer weten?
Kijk op de website www.leaderachterhoek.nl.
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement