Nieuws

16-11-2020 18:53

Schrijf je nu in voor het gratis ontwikkeladvies

In 2020 stelde het kabinet via de regeling NL Leert Door kosteloos ontwikkeladviezen ter beschikking voor mensen die behoefte hebben aan loopbaanadvies. Wegens het grote succes zal deze regeling per 1 december weer worden opengesteld.

Wat is het?
Iedereen vanaf 18 jaar kan gebruikmaken van het ontwikkeladvies. Een erkende coach gaat aan de slag met eenanalyse en reflectie (drie a vier gesprekken) met een gedegen eindadvies als uitkomst. Bedrijven kunnen het advies ook als een vorm van loopbaanbegeleiding aan hun medewerkers aanbieden. Trainer en coach Frank Rekers biedt de specifieke mogelijkheid om ondernemers, managers en leidinggevenden te begeleiden. Ook kun je het advies inzetten voor een betere samenwerking binnen organisaties, afdelingen of teams. Dat is in deze tijden van veranderende bedrijfsactiviteiten, functies en takenpakketten zeker een aanrader!

Maximum aantal
Inschrijven voor deze subsidie van 700 euro per persoon kan vanaf deze maand. Naar verwachting zal voor de in totaal 14 miljoen euro die voor 2021 is gereserveerd, het maximum aantalinschrijvingen van 20.000 plekken begin december al worden bereikt.

Aanmelden
Heb jij behoefte aan loopbaanadvies of heeft jouw bedrijf behoefte om dit aan te bieden aan teams? Neem dan snel contact op met Frank Rekers van 4Human. Frank regelt de voorbereiding en de inschrijving voor het ontwikkeladvies,100% gesubisidieerd! Vervolgens kun je begin 2021 aan de slag! 

Meer informatie en aanmelden ovv Oost-Gelderland Business via deze link
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement