Nieuws

18-02-2021 13:37

Thexton Armstrong Schutten gaat ‘winstlekkage’ te lijf bij MKB bedrijven in Doetinchem en Winterswijk

Henk Schutten is de nieuwste aanwinst van MKB-adviesbureau Thexton Armstrong. Zowel Henk als Thexton Armstrong kijken met veel vertrouwen uit naar de samenwerking in regio Doetinchem/Winterswijk. Als franchisepartner gaat hij o.a. ‘winstlekkage’ bij MKB bedrijven te lijf, realiseert hij structurele verbeteringen en bereidt hij ondernemers voor op bedrijfsoverdracht.

Henk heeft zijn loopbaan in de zakelijke dienstverlening. Hij heeft diverse management- en directiefuncties vervuld en diverse bedrijfsovernames, aandeelhouderswisselingen en management buy-out meegemaakt.
De focus richt Henk op het optimaliseren en (her)structureren van de organisatie en operatie. Daarnaast heeft hij uitgebreide kennis van verbeteren van bedrijfscultuur, bedrijfsprocessen, inzet van medewerkers en kosten- en winstgevendheidoptimalisatie. Hij weet uit ervaring hoe complex dit alles kan zijn.
Henk vindt het belangrijk om de klant en de onderneming in alles voorop te zetten. Van daaruit hanteert hij een klantgedreven, doelgerichte, resultaatgerichte en besluitvaardige aanpak. Hij staat bekend als een open, eerlijk en integere sparringspartner die opvalt door zijn drive en passie, heldere en doeltreffende communicatie en gerichte aanpak. Zijn motto: “Service with a Smile”. Henk is pas tevreden als de ondernemer naar tevredenheid geholpen is. Henk heeft voor Thexton Armstrong gekozen om de professionaliteit van de organisatie in combinatie met de bewezen kracht van de methodiek. Dit resulteert in waardevol advies, gebaseerd op kennis en ervaring enerzijds en een persoonlijke, gestructureerde en pragmatische benadering anderzijds. Bij Thexton Armstrong vindt hij de combinatie van zelfstandig ondernemerschap, samenwerken en oplossingsgericht bijdragen aan de bedrijfsvraagstukken van andere ondernemers. 

Over Thexton Armstrong
Thexton Armstrong is een in 2011 opgericht MKB-adviesbureau dat vakmensen helpt om het beste uit het ondernemerschap te halen, door bedrijfsresultaten te verbeteren en de initiële motieven, waarom je ondernemer bent geworden, te realiseren. De Thexton Armstrong adviseurs staan als vertrouwenspartners naast de ondernemers. Ondernemers helpen om waarde toe te voegen, zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak – dát is wat wij willen. Dat doen we zowel vanuit onze ervaring in het bedrijfsleven als volgens de beproefde methodiek van Thexton Armstrong. Zo gaan we als adviseur en mentor met de ondernemer en het team aan de slag.


 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement