Nieuws

24-11-2022 17:18

Netwerkevent over juridische oplossingen voor start-ups

Dutch Startup Association (DSA) organiseert op 30 november een netwerkevenement om efficiënte, betaalbare en toegankelijke juridische oplossingen te bieden voor de goede, maar vooral ook slechte tijden waar startups mee te maken krijgen. Om dit te realiseren werkt DSA samen met Restartup Nederland - een nieuw initiatief van de Amsterdam LawHub en StartupAmsterdam.

Startup-oprichters hebben vaak innovatieve en briljante ideeën. Om die uit te voeren moeten ze risico's nemen die uiteindelijk leiden tot succes ... of soms tot mislukking! De oorzaak is veelal een gebrek aan kennis en begrip van de ins en outs van de juridische en financiële (Nederlandse) wetten voor startups.

"Goede Tijden, Slechte Tijden" biedt informatie voor elke startup-oprichter met een innovatief idee, die tegen juridische obstakels aanloopt, of iedereen die nieuwsgierig is naar hoe succesvolle oprichters er tijdens hun faalmomenten bovenop zijn gekomen. Het is een podium voor (juridische) oplossingen voor goede en slechte tijden.

Tijdens het evenement is er een informatief plenair programma, gemodereerd door DSA-voorzitter Lucien Burm. In een fireside chat zullen gastsprekers Frances Singleton-Clift die Project Manager Research & Innovation is aan de Universiteit van Amsterdam, betrokken bij Law Hub en Restartup Nederland en Bas Beekman, Program Director van Startup Amsterdam bevraagd worden over hun inzichten over de goede en slechte tijden van het Startup leven.

Na de plenaire sessie is er tijdens de borrel en netwerken met collega-startupoprichters ruimte voor meet & greet sessies met Restartup Nederland, StartupAmsterdam, LawHub, Rechtswinkel Ondernemers, UvA's sectie Ondernemingsrecht, Govin en DSA kunnen startups hun vragen afvuren en hun uitdagingen checken en zo (gratis) efficiënte, betaalbare en toegankelijke begeleiding krijgen van juridische startup experts.

Boekingen en meer informatie.

Datum: woensdag 30 november
Tijd: 18:00 - 20:00
Locatie: LawHub, op de Roeterseilandcampus van de Universiteit van Amsterdam.
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by