Nieuws

18-10-2016 16:57

Gemeente Bronckhorst zoekt standhouders voor Lekker Bezig Festival in Zelhem

Oproep aan ondernemers, verenigingen en gezondheidsprofessionals

Doe mee met Lekker Bezig! festival in Zelhem op 26 november en laat zien hoe u zich inzet voor een gezonde leefstijl!
 
Op 26 november 2016 van 10.00 tot 15.00 uur staat het centrum van Zelhem in het teken van gezond leven. De gemeente neemt hiervoor, in samenwerking met de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, de Wageningen Universiteit en de GGD, het initiatief en nodigt geïnteresseerde ondernemers, verenigingen en gezondheidsprofessionals in Zelhem uit om inwoners te inspireren met hun ideeën, activiteiten of producten. Aanmelden kan tot 24 oktober via www.bronckhorst.nl/standhouders.
 
Het evenement is bedoeld om een gezonde leefstijl onder de aandacht te brengen en om mensen hiervoor enthousiast te maken.
 
Diverse thema’s en activiteiten
Het wordt een markt waar bezoekers kunnen meedoen aan diverse activiteiten: o.a. gezondheidschecks (inclusief professioneel advies), proeverijen en sport en spel. Daarnaast kunnen ze zich laten inspireren en adviseren door ondernemers/verenigingen/organisaties in omgeving Zelhem die zich inzetten voor een gezonde leefstijl. We delen de markt op in thema’s: eten/drinken, gezondheid en bewegen. Voor alle thema’s zoeken we enthousiaste standhouders die een bijdrage willen leveren aan het Lekker Bezig! festival.
 
Aanmelden
Geïnteresseerden kunnen zich tot 24 oktober a.s. aanmelden via www.bronckhorst.nl/standhouders. Deelname is gratis. Er is per thema beperkt plaats. We sturen op een gevarieerd aanbod en het is belangrijk dat uw bedrijf/vereniging in Zelhem of omgeving gevestigd is.
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by