9 jaar geleden
City farming en nieuwe gewassen door Gus van der Feltz (Philips Horticulture) en Arjen van Tunen (KeyGene). Hoe innovatie in de Nederlandse zuivel internationaal succes boekt door Roelof Joosten (FrieslandCampina). Behoudt Nederland haar innovatiekracht in agrifood? door Constantijn van Oranje-Nassau (StartUpDelta). En de Food Valley Award wordt uitgereikt. Tijdens Science2Business staan onder andere zoutreductie en high-tech systemen op het programma.
The Tasty and Nutritional Future
Maandag 12 oktober Science2Business
Gerard Hardeman, Director Savoury Ingredients DSM Food Specialties, verzorgt een keynote over dit thema en daarnaast gaan sprekers uit wetenschap en bedrijfsleven in op de volgende onderwerpen:
Global challenges. Smart Solutions
Dinsdag 13 oktober - Business2Business
Onder meer de volgende onderwerpen komen aan de orde:
Het volledige programma.
Beursvloer
Op de beursvloer presenteren ruim vijftig innovatieve bedrijven hun producten. In verschillende workshops gaan experts in op de nieuwste ontwikkelingen. Enterprise Europe Network (EEN) Nederland verzorgt het matchmaking event.
Food Valley Award
Tijdens de Food Valley Expo wordt de Food Valley Award 2015 uitgereikt aan de innovatie in de agrifood-, feed- en hortisector die het meest onderscheidend is en die het hoogst scoort op innovativiteit en economische haalbaarheid. De genomineerden dit jaar zijn het schone broeiproces om pluimvee te ontdoen van veren van Marel Stork Poultry Processing, de extractietechnologie om pectine uit de pulp van koffiebessen te winnen van Pectcof en de biobased koffiecapsules van Koffiebranderij Peeze.
Dit jaar wordt de Food Valley Expo wordt elfde maal georganiseerd, ditmaal op Wageningen Campus. In 2014 werd de Expo bezocht door achthonderd nationale en internationale bezoekers.
Meer informatie
www.foodvalleyexpo.com
- Informatie voor bezoekers
- Informatie voor exposanten
The Tasty and Nutritional Future
Maandag 12 oktober Science2Business
Gerard Hardeman, Director Savoury Ingredients DSM Food Specialties, verzorgt een keynote over dit thema en daarnaast gaan sprekers uit wetenschap en bedrijfsleven in op de volgende onderwerpen:
- Salt reduction in food, Innovations for health
- GI functioning in animal and human health
- Agro- and horticulture for product quality and health
- High-tech systems in food
Global challenges. Smart Solutions
Dinsdag 13 oktober - Business2Business
Onder meer de volgende onderwerpen komen aan de orde:
- New Crops and City Farming.
Arjen van Tunen, CEO KeyGene and Gus van der Feltz, Global Director City Farming Philips Horticulture. - How innovation in Dutch dairy nutrition has built a global business.
Roelof Joosten, CEO Koninklijke FrieslandCampina. - Will the Netherlands retain its position as agri-food power house?
Het volledige programma.
Beursvloer
Op de beursvloer presenteren ruim vijftig innovatieve bedrijven hun producten. In verschillende workshops gaan experts in op de nieuwste ontwikkelingen. Enterprise Europe Network (EEN) Nederland verzorgt het matchmaking event.
Food Valley Award
Tijdens de Food Valley Expo wordt de Food Valley Award 2015 uitgereikt aan de innovatie in de agrifood-, feed- en hortisector die het meest onderscheidend is en die het hoogst scoort op innovativiteit en economische haalbaarheid. De genomineerden dit jaar zijn het schone broeiproces om pluimvee te ontdoen van veren van Marel Stork Poultry Processing, de extractietechnologie om pectine uit de pulp van koffiebessen te winnen van Pectcof en de biobased koffiecapsules van Koffiebranderij Peeze.
Dit jaar wordt de Food Valley Expo wordt elfde maal georganiseerd, ditmaal op Wageningen Campus. In 2014 werd de Expo bezocht door achthonderd nationale en internationale bezoekers.
Meer informatie
www.foodvalleyexpo.com
- Informatie voor bezoekers
- Informatie voor exposanten
Op de hoogte blijven van onze updates?