24 september 2015
De bezorging van maaltijden aan huis is booming business. Dat zegt Jan-Willem Grievink van het Foodservice Instituut. En dat is ook te merken in de Achterhoek en Liemers.Het instituut heeft in Nederland onderzoek gedaan naar maaltijdbezorging. "Als je alle vormen van maaltijdbezorging meetelt, gaat er jaarlijks al bijna 1 miljard euro in deze bedrijfstak om", weet Grievink. "En dat was een paar jaar geleden nog ondenkbaar."
Plaatselijke slager
Het fenomeen is in eerste instantie ontstaan in de Randstad, maar vindt steeds meer z'n weg. Ook in de Achterhoek. Van plaatselijke ondernemers als slagerij Bles in Doetinchem, collega Daals in Winterswijk en De Oude Waal in Pannerden tot de grote landelijke leveranciers.
Grievink voorziet nog een verdere groei van de markt. "Het is makkelijk, hè. Mensen kiezen in hun drukke bestaan steeds vaker voor de kwaliteit van het leven. En daar passen boodschappen doen en koken niet altijd bij."
Bron: De Gelderlander
Plaatselijke slager
Het fenomeen is in eerste instantie ontstaan in de Randstad, maar vindt steeds meer z'n weg. Ook in de Achterhoek. Van plaatselijke ondernemers als slagerij Bles in Doetinchem, collega Daals in Winterswijk en De Oude Waal in Pannerden tot de grote landelijke leveranciers.
Grievink voorziet nog een verdere groei van de markt. "Het is makkelijk, hè. Mensen kiezen in hun drukke bestaan steeds vaker voor de kwaliteit van het leven. En daar passen boodschappen doen en koken niet altijd bij."
Bron: De Gelderlander
Op de hoogte blijven van onze updates?



.jpeg)








