Elk jaar organiseert Oost-Gelderland Business drie autotestdagen. De opzet van deze testdagen is simpel: regionale dealers stellen diverse modellen auto's van verschillende merken ter beschikking, regionale ondernemers testen deze wagens uit en schrijven hun bevindingen op. 

Opzet
Na de samenkomst rond 12.00 bij de startlocatie (inclusief lunch) worden er volgens schema testritten gemaakt. We stoppen steeds bij een nieuwe locatie - een horecagelegenheid of een bedrijf - waar de testrijders hun bevindingen noteren en van autosleutels wisselen. De dag wordt afgesloten met een borrel of een bescheiden buffet. Deelname aan de testdagen is kosteloos.

Thema's
Onze autotestdagen kennen drie verschillende thema's:  
 
   

 
Zakenautotestdag: nnb

Op deze dag testen wij de auto’s naast de diverse rijeigenschappen ook op onder andere zitcomfort, de audio- en video middelen/mogelijkheden en overige luxe zaken
Zodra de merken en modellen bekend zijn, wordt dit als nieuwsitem op de website gepubliceerd. Houd dus vooral onze website in de gaten!

Aanmelden voor deze testdag kan hier.
   

 
Nazomerautotestdag: nnb

De Green en Fun testdag duikt dieper in op de 'groene' en 'fun' auto's. Het begrip 'groen' is een brede interpretatie: hybride, volledig electrisch of een beperkte CO2-uitstoot. Bij de wagens met een hoge funfactor gaat het om rijgedrag en -plezier. Zodra de merken en modellen bekend zijn, wordt dit als nieuwsitem op de website gepubliceerd. Houd dus vooral onze website in de gaten!

Aanmelden voor deze testdag kan hier.
   

 
Bedrijfswagentestdag: nnb

De bedrijfswagentestdag is bedoeld voor de ondernemers die in busjes, bestelwagens en andere wagens van dit kaliber rondrijden. Zodra de merken en modellen bekend zijn, wordt dit als nieuwsitem op de website gepubliceerd. Houd dus vooral onze website in de gaten!

Aanmelden voor deze testdag kan hier.
   
   

Deelname aan de testdagen is kosteloos. Wel willen wij van u weten of u binnen circa een half jaar na de testdag van plan bent een andere auto aan te schaffen.

Deze testdag wordt u aangeboden door Oost-Gelderland Business. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met op met Joep van der Linden via 024-6423449 of Ton Niesink via 06-33307044.
Algemene voorwaarden | privacy statement