Artikel

24-07-2019 12:07

Wat moet je bedrijf uitstralen?

Je wilt natuurlijk een identieke uitstraling hebben als je een bedrijf hebt. Een uitstraling waar je aan ziet waar je kracht ligt en waar je voor staat. Maar doet je bedrijf dat ook? In het begin heb je een huisstijl en logo laten ontwerpen maar het bedrijf is inmiddels een paar jaar ouder en is wel toe aan een modernere uitstraling. Bekijk je logo en huisstijl nog eens goed en zie hoe het bedrijf overkomt op de buitenwereld.

Zien de klanten direct wat je allemaal te bieden hebt wanneer ze een kijk op je site nemen, straal je dan ook gelijk betrouwbaarheid en kwaliteit uit of is het een slordige site. Vraag jezelf af: komt de uitstraling van mijn bedrijf overeen met wat ik te bieden heb aan mijn relaties? De klanten vinden het niet alleen belangrijk dat het bedrijf goede referenties heeft, men hecht ook waarde aan het gevoel dat ze erbij krijgen. Zorg er dus voor dat je een goed gevoel overbrengt. Wanneer je een pand hebt waar je met je bedrijf in zit begint het ook al met goede ergonomie op de werkvloer. Dus goede bureaus en gebruikte bureaustoelen zijn niet onbelangrijk. Dat zorgt er namelijk al voor wanneer de klant langs komt hij of zij zich al meer op zijn gemak voelt.

Hoe kom je er achter welke uitstraling bij je onderneming past?

Iedereen weet wat zelf goed genoeg wat je wilt uitstraling met je bedrijf, maar het op de juiste manier overbrengen is een kunst. Er zijn experts die je bedrijf begrijpen en het kunnen vertalen in de juiste uitstraling. Er zijn genoeg bedrijven die jouw bedrijf kunnen helpen daarbij. Het probleem is alleen dat ondernemers niet met veel partijen willen werken. Ze willen het liefste alles op één plek regelen. Dat is ook precies de reden dat wij het belangrijk vinden dat we ondernemers helpen met hun uitstraling. A&A Capicity ken je waarschijnlijk als ICT-bedrijf. Maar we hebben ook een team dat zich inzet met de vormgeving van bedrijven. Daarbij wordt aan alles gedacht van visitekaartjes tot digitale handtekening en van website tot een strak logo. Daar komt dan nog een service bij, het druk werk wordt ook geregeld. Vergeet alleen dat online niet het enige is waar de uitstraling goed voor moet zijn maar ook op kantoor kan een frisse look ervoor zorgen dat klanten zich fijn voelen. Zoals een opgeruimde en geordende werkplek. Ook nette spullen en goede ergonomie helpen daarbij.
 
Algemene voorwaarden | privacy statement