Artikel

07-12-2021 14:25

Havezathe Carpe Diem: Ooit gedacht aan een workshop schapendrijven tijdens uw vergadering?

Vergaderen met uitzicht op de bossen van Montferland, de koeien in de wei en waaiende bomen in de fruitgaard. Zodra je het erf van Havezathe Carpe Diem in Vethuizen op loopt ervaar je de oase van rust, je bent letterlijk 'even weg'. De perfecte sfeer voor een effectieve meeting.

Op drie kilometer afstand van het gezellige Doetinchem, in het pittoreske Vethuizen, ligt onze mooie Havezathe. Ons landelijke hotel beschikt over zeventien sfeervolle ingerichte hotelkamers gevestigd in een prachtige herenboerderij. In deze rustgevende omgeving worden dagelijks inspirerende meetings georganiseerd, heerlijk geluncht, gedineerd, overnacht of een kop koffie of borrel gedronken op het terras of bij de open haard in onze knusse lounge.

Teambuildingsactiviteit

We beschikken over drie fijne vergaderruimtes die ruimte bieden aan 2-50 personen. Bij aankomst word je in de watten gelegd met een kop koffie of verse thee en een Achterhoekse huisgemaakte lekkernij. Tijdens de vergadering kun je op verschillende plekken rondom de Havezathe zitten, of wandelen om in groe-pen tot de juiste inspiratie te komen. Wel eens gedacht aan een tussentijdse teambuildingsactiviteit als het hoeden van schapen? Wist u dat door deze activiteit uw team op een geweldig leuke manier met elkaar in contact komt? Er wordt openheid gecreëerd in een fijne sfeer en dat alles door middel van een hond, een kudde schapen en de schapenhoeder.

Iets minder tijd maar wel zin in een korte break? Maak een inspirerende lunchwandeling door onze fruitgaard en pluk zelf uw eigen fruit! We denken graag met u mee over een leuke, leerzame of creatieve pauze van uw meeting om zo vol energie weer verder te gaan. Een uitgebreide lunch behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden bij een vergadering bij Havezathe Carpe Diem. Ons keukenteam bereidt met liefde een bijzondere lunch, aangepast aan het seizoen of speciale wensen. Na een lange dag kan er worden afgesloten met een diner in ons restaurant of blijf overnachten in één van onze kamers en sluit af met een vers ontbijt.

Wildseizoen

In ons restaurant serveren we dagelijks ontbijt, lunch en diner waarbij de keuken, onder leiding van chef-kok Lars Elshof altijd de uitdaging zoekt om weer een heerlijk verrassings- of wildmenu te serveren. Alles op een buitengewone manier met het motto 'pluk de dag'.

Het resultaat: klassieke, maar ook eigentijdse gerechten met een creatieve draai van ons keukenteam. Op 15 oktober gaat het wildseizoen weer van start. Er staan weer prachtige, nieuwe en bijzonder lekkere gerechten klaar, die niet alleen een sensatie zijn om te proeven maar tevens een kunstwerk zijn op uw bord.

Wat de redenen van het bezoek ook is, het is altijd buitengewoon genieten bij Havezathe Carpe Diem. Nieuwsgierig geworden? Kom langs, bel of stuur een mail: 0314-651424 info@hotelcarpediem.nl
 

 

 

 

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by