Nieuws

13-02-2019 12:14

Drie miljoenste glasvezelaansluiting in gemeente Aalten

Op 8 februari is de drie miljoenste glasvezelaansluiting in Aalten gemaakt, een fantastische mijlpaal! Daar zijn wij als gemeente Aalten trots op! De aansluiting is gemaakt bij zorgboerderij De Neeth in aanwezigheid van staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken.

Om te kunnen starten met glasvezel moest minimaal 50% van de betrokken inwoners groen licht geven. Om dat te bereiken zijn ambassadeurs ingezet, zij hebben bijna huis-aan-huis bewoners bezocht en het belang van een snelle internetverbinding benadrukt.

Wethouder Kok: “Mede dankzij onze ambassadeurs heeft 73% zich aangemeld voor glasvezel. Een fantastisch resultaat. Dit is zelfs het hoogste percentage van glasvezel buitenaf dat tot nu toe bereikt is. Een dank je wel aan de ambassadeurs is wel op zijn plek. Hieruit blijkt maar weer hoe groot de betrokkenheid is van onze bewoners met hun omgeving”.

Snel internet
In mei 2018 is gestart met de daadwerkelijke aanleg van glasvezel. Er wordt dus nog volop gewerkt. Maar het duurt nu niet lang meer voordat bewoners gebruik kunnen maken van snel internet en de andere voordelen van glasvezel.
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by