Nieuws

28-10-2019 15:14

Kom testrijden en netwerken tijdens onze bedrijfswagentestdag

De wereld van bedrijfswagens staat niet stil. Ook deze voertuigen worden steeds zuiniger en duurzamer en kunnen van alle denkbare luxe worden voorzien. Om een goed beeld te geven van het huidige aanbod, organiseert Oost-Gelderland Business op dinsdag 29 oktober in samenwerking met een aantal regionale autodealers de bedrijfswagentestdag. Tijdens dit gratis evenement kunt u verschillende modellen testen en netwerken met collega-ondernemers uit de regio. 

Wat houdt het in
U maakt op 29 oktober vier testritten, waarbij steeds een tussenstop bij een locatie in de regio wordt gemaakt. Bij elke tussenstop krijgt u een heerlijke lokale versnapering en een drankje, waarna u weer van voertuig wisselt. Bovendien schrijft u bij elke wissel uw bevindingen van de geteste auto op. Deze bevindingen zullen samen met uw naam worden verwerkt in de testverslagen die in de november-editie van Oost-Gelderland Business zullen worden gepubliceerd. Naast het rondrijden in de nieuwste modellen krijgt u als testrijders ook uitgebreid de kans om in ontspannen sfeer te netwerken. 

Benieuwd? Klik hier voor de sfeerimpressie en de testverslagen van de vorige autotestdag.

Programma
12.00 uur Ontvangst met lunch bij The Hunting Lodge, Beekhuizenseweg 1, 6891 CZ Rozendaal
13.00 uur Start testritten 
17.00 uur Afsluitende borrel bij The Hunting Lodge

Aanmelden als testrijder  
Heeft u interesse om deel te nemen aan dit kosteloze netwerkevenement? Bent u directeur/eigenaar of bent u de beheerder van het wagenpark? Of bent u als zzp'er op zoek naar een bedrijfswagen en gevestigd in de Achterhoek? Dan kunt u zich aanmelden via onze website. Indien u een voorkeur heeft voor een bepaald merk of model, dan kunt u dit aangeven op het aanmeldformulier.

Interesse om uw automerk of locatie te promoten?
Wilt u als dealer uw auto ter beschikking stellen en gedurende de testdag in ontspannen sfeer uw merk presenteren aan een groep geïnteresserde ondernemers uit de regio? Dan is de bedrijfswagentestdag voor u zeker interessant. Neem voor meer informatie contact op met media-adviseurs Ton Niesink:
E: ton@vanmunstermedia.nl
T: 06-33307044

Updates
De komende tijd zullen er op de website regelmatig updates worden geplaatst met betrekking tot dit netwerkevenement. Houd dus de website in de gaten of volg ons op Twitter en Facebook!

 
Algemene voorwaarden | privacy statement