Nieuws

20-11-2019 10:22

Uitbreiding CHEP op BusinessPark 7Poort een feit

CHEP Pallecon Solutions BV gaat hun huidige vestiging uitbreiden op een tweede kavel van 6.288 m² op BusinessPark 7Poort. Op de kavel, die direct naast het huidige pand ligt aan de Nano, wordt het huidige logistieke centrum voor CHEP in de Benelux uitgebreid. 

Op dit moment werkt CHEP met zes laaddocks. Deze worden uitgebreid naar 10. Naar verwachting start constructiebedrijf Hardeman eind 2019 met de bouw en is de nieuwe bedrijfshal medio 2020 klaar voor ingebruikname. Wethouder Nanne van Dellen: “Wij zijn blij met de uitbreiding van CHEP. Dit laat het vertrouwen zien in 7Poort en Zevenaar.” 
    
Chep
CHEP is één van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld. Het bedrijf houdt zich bezig met de verhuur van meermalige verpakkingssystemen. Het gaat dan om containers tot ongeveer 1000 liter waarin o.a. vloeibare producten vervoerd kunnen worden. Voorbeelden zijn cosmetica en toiletartikelen, voedingsmiddelen als vloeibare eieren en sauzen en bijvoorbeeld dranken en verschillende soorten olies.

 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by