Nieuws

25-11-2019 14:54

Beste Gelderse Familiebedrijf 2019 is DKC Installatietechniek uit Wijchen

Ruim 40 familiebedrijven uit Gelderland werden aangemeld voor de Award voor het Beste Gelderse Familiebedrijf van 2019. Door een deskundige jury werd dit aantal teruggebracht tot een top drie bestaande uit de familiebedrijven Crematorium Hart van Berkelland, Beton Industrie Arts (BIA Beton) en DKC Totaaltechniek.

Uit handen van Christiane van der Wal, gedeputeerde van Provincie Gelderland ontving DKC Installatietechniek uit Wijchen de Award 2019. Volgens de jury laat het bedrijf precies zien wat het familiebedrijf uniek maakt door een sterke maatschappelijke betrokkenheid en oog voor duurzaamheid. 

Dit familiebedrijf is in 1962 opgericht en inmiddels heeft de derde generatie al meer dan 25 jaar het roer in handen. Met de disciplines werktuigbouw, koudetechniek, elektrotechniek en meet- en regeltechniek mogen zij met recht spreken van totaaltechniek in Nederland en daar buiten. Ondanks dat het bedrijf meer dan 100 medewerkers heeft zijn de lijnen naar de twee broers Frank en Roland Dekkers zeer kort. Hun vader houdt nog regelmatig een oogje in het zeil en de mogelijke opvolging is al in het vizier.

DKC loopt voorop in het ontwikkelen van duurzame innovatieve systemen teneinde de energietransitie voor haar klanten te realiseren. Doel is om op korte termijn enkel CO2 neutrale installaties op te leveren. Naast deze belangrijke maatschappelijke impact is het bedrijf strak en modern gestructureerd en proef je de kernwaarden “betrokken, plezier, passie, inzet en ontwikkeling” als je met de medewerkers spreekt. Er is een duidelijke missie en toekomstvisie. DKC predikt niet enkel over maatschappelijk verantwoord ondernemen, maar past het ook toe in hun eigen bedrijf en in hun omgeving. Ook de gemeten klanttevredenheid toont aan dat relaties tevreden zijn met de geboden oplossingen en persoonlijke betrokkenheid van hun vaste contactpersoon binnen DKC.

Voor meer informatie bezoek de website www.geldersfamiliebedrijvengilde.nl.
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement