Nieuws

24-03-2020 15:33

Nieuwe workshops en masterclass 'De essentie van ondernemerschap'

Na een zeer succesvolle workshop 'De essentie van ondernemerschap' in 2019 (klik hier voor het verslag) organiseert Oost-Gelderland Business in samenwerking met Frank Rekers van 4Human Training, Coaching & Advies in 2020 opnieuw enkele workshops en een masterclass. Deze bijeenkomsten geven een boost aan het verwezenlijken van je ondernemersdromen en zetten je weer op scherp!

Workshop
Gedurende de laagdrempelige workshops leer je meer over respectievelijk de essentie van ondernemerschap, de essentie van leiderschap en de essentie van gastvrijheid en klantgerichtheid. De workshops vinden plaats op 23 april, 25 juni en 24 september en duren van 9.30 tot 13.00. Deelname kost 97 euro (excl btw).

De workshop op donderdag 23 april vindt plaats in Villa Ruimzicht. De overige locaties worden zo snel mogelijk bekendgemaakt.

Klik hier om je aan te melden voor de workshop.

Masterclass
Wil je in 2020:

-het maximale uit je team halen?
-meer verbinding en vertrouwen binnen je team?
-ontwikkeling van het team en individu?

De eendaagse masterclass 'Van droom naar werkelijkheid' is de perfecte stimulans als je daadwerkelijk een verandering wil doorvoeren. Met het programma 'Ik ben omdat WIJ zijn' speelt teamcoach Frank Rekers in op persoonlijke- en teamontwikkeling. Na een dag is er vernieuwde energie, staan de neuzen dezelfde kant op, zijn gezamenlijke doelen aangescherpt en leert men effectiever te communiceren met elkaar. Het programma wordt aangeboden vanaf € 1.450 excl. BTW, afhankelijk van aantal deelnemers, de duur en de exacte wens.

De masterclass staat gepland voor 11 juni. Deelname kost 1.450 euro (excl btw). 

Klik hier om je aan te melden voor de masterclass.


Over de trainer
Frank Rekers is leiderschaps-, team en ondernemerscoach. Naast zijn bedrijf 4Human Training, Coaching & Advies coacht hij ondernemers in hun persoonlijke groei en zakelijk succes. Wil je liever op individuele basis op weg geholpen worden? Vraag een vrijblijvende intake aan via info@4human.nl.


Meer informatie vind je op www.4human.nl/oostgelderlandbusiness en www.oostgelderlandbusiness.nl.

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement