Nieuws

24-09-2020 12:05

Wijtrainennederland.nl geeft unieke teambuildingstrainingen en leiderschapstrainingen

Danny Wilting en Ron Korver zijn gestart met het geven van teambuildings- en leiderschapstrainingen. In de regio Oost-Gelderland bieden zij diverse trainingen aan, met casussen die passend zijn bij de doelgroep die zij ontvangen. Zij willen hun jarenlange ervaring in het werken met teams en met leiderschap delen met anderen, zodat teams kunnen profiteren. Van sportteams tot teams binnen een organisatie, elk team zal beter op elkaar ingespeeld raken. 
Het gevolg: Betere prestaties!

De ervaren trainers maken voor elk team een programma op maat, passend bij de doelen die het team voor ogen heeft. In de teambuildings- en leiderschapsactiviteiten staat het team centraal. Er wordt een beroep gedaan op ieders kwaliteiten en vooral op het samenwerken. Het doel is dat het team na de trainingsdag dichterbij elkaar is gekomen en dat elk teamlid meer gericht is op de samenwerking. De teamleden versterken elkaar en zorgen samen voor het behalen van de teamdoelen.

De trainingen zijn uitdagend en uniek, geïnspireerd op de Special Force-achtergrond. De trainingen zijn meer praktijkgericht dan theoriegericht en spelen zich voornamelijk in de buitenlucht af. De teams gaan actief met elkaar aan het werk, met diverse casussen. Hierbij komen verschillende aspecten aan bod. Zelfinzicht, communicatie, effectiviteit en omgaan met tijdsdruk zijn onderwerpen die tijdens de evaluatie uitgebreid worden besproken.
Aan het eind van de training heeft iedereen een beter beeld van de verschillende rollen binnen het team. Daarnaast is er ook meer duidelijkheid over de individuele rollen die binnen het team ontstaan. Uit praktijkervaringen blijkt dat zo’n intensieve, actieve dag, de communicatie binnen het team bevorderd.

Via www.wijtrainennederland.nl is alle informatie terug te vinden en kan er contact op worden genomen met de trainers.

Afbeelding van athree23 via Pixabay 
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by