Nieuws

30-11-2020 09:22

Stoppen is ook ondernemen: gratis online event

Denk je na over het beëindigen van je onderneming? Meld je dan aan voor het gratis online event ‘Stoppen is ook ondernemen’ van Troostwijk Auctions, op donderdag 10 december om 19:30 uur. Want stoppen met je bedrijf betekent niet automatisch stoppen met ondernemen. Het is juist deel van het ondernemerschap. En een bedrijfsbeëindiging kan de start zijn van iets moois.

In deze onzekere coronatijden is het niet voor elke ondernemer makkelijk om het hoofd boven water de houden. Daarom biedt Troostwijk Auctions het gratis online event ‘Stoppen is ook ondernemen’: een kennissessie over wat er komt kijken bij een bedrijfsbeëindiging, aandachtspunten en valkuilen, welke opties er zijn (afslanken, overnamen, beëindigen) en wat er gebeurt nadat je hebt gekozen voor een beëindiging. Informatie die voor elke ondernemer – in welke sector ook – belangrijk is. Want wanneer je een bedrijfsbeëindiging op een goede manier aanpakt, kan het zelfs lucratief zijn.

Voor wie?
Dit gratis online event is gericht op de agrarische-, GWW- en groensector, maar de inhoud is voor elke ondernemer interessant.

Programma
Tijdens ‘Stoppen is ook ondernemen’ op donderdag 10 december (19:30-20:30) uur spreekt gespreksleider Monique Ooms met tafelgasten Robbert Peek en Louis Claessens.

Robbert Peek is insolventiespecialist en auteur van het boek ‘De doorstart warm of koud’. Hij heeft alle aspecten van een bedrijfsbeëindiging van dichtbij meegemaakt en deelt graag zijn inzichten.

Louis Claessens heeft de moeilijk keuze om te stoppen met zijn loonbedrijf Volkerink Heino gemaakt. Dit bedrijf bestond al ruim zeventig jaar, maar mede door stikstof, PFAS en corona was een bedrijfsbeëindiging onvermijdelijk. Cleassens vertelt tijdens het online event over zijn ervaringen. 

Aanmelden
Wil je meer weten over wat er komt kijken bij een bedrijfsbeëindiging? Leren dat een bedrijfsbeëindiging niet per se het einde van je ondernemers carrière betekent? Inzicht in dat stoppen met je onderneming ook zeker nog wat kan opleveren? En hoe je als ondernemer omgaat met het mentale stuk omtrent een bedrijfsbeëindiging?

Meld je dan aan voor het online event ‘Stoppen is ook ondernemen’. Mocht deelname toch niet mogelijk zijn, dan krijg je de opname achteraf toegestuurd.


Over Troostwijk Veilingen
Troostwijk Veilingen vindt dat alles waarde heeft. Bij het bedrijf draait het om het vinden, herkennen en verzilveren van die waarde, vaak via online veilingen maar ook via tenders en onderhandse verkooptrajecten. Het bedrijf taxeert, adviseert en is Europa’s grootste business to business veilinghuis met wereldwijd bereik. Online veilen is volgens het bedrijf een uitstekend en objectief verkoopkanaal. Troostwijk Veilingen realiseert de beste opbrengst in de markt en is daarnaast snel, veilig en transparant. Waarde draait bovendien om mensen. Respect en duurzaamheid staan daarom hoog in het vaandel. Volgens Troostwijk Veilingen verdient elk product een langer leven dan bij de eerste eigenaar. Troostwijk Veilingen veilt per jaar ruim 520.000 kavels voor bedrijven uit onder meer de sectoren: agrarisch, food, metaal, bouw, grondverzet en transport & logistiek. Het bedrijf heeft lokale sector specialisten door heel Europa en kopers in 137 landen.


 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement