Nieuws

31-03-2021 18:37

yardenhuis Achterhoek genomineerd voor beste Yarden crematorium van Nederland

yardenhuis Achterhoek, beter bekend als crematorium Slangenburg, uit Doetinchem is genomineerd voor de Yarden Star Award 2020. Uitvaartorganisatie Yarden reikt deze prijs jaarlijks uit aan het best presterende Yarden crematorium van Nederland. De crematoria worden beoordeeld op thema’s als gastvrijheid, professionaliteit en samenwerking. Yarden Crematorium Haarlem en yardenhuis van Venlo zijn de andere twee genomineerden.

Topprestatie
Sabrina Franken, directeur Uitvaartverzorging bij Yarden, bezoekt komende maand de genomineerde locaties om te bepalen wie zich het beste yardenhuis van 2020 mag noemen. Deze locaties hebben een topprestatie geleverd in de kwaliteit van de dienstverlening. Sabrina Franken: “Het zit in ons DNA dat we de verwachtingen van klanten altijd willen overtreffen. Ons doel is om op dienstverlening dan ook minimaal een 9+ te scoren. Wij dragen zorg voor het best mogelijke afscheid voor iedereen, overal in het land. Deze locaties excelleren daarin, daar ben ik ontzettend trots op”, aldus Franken.

Werkplezier hoog in het vaandel
Yardenhuis Achterhoek, crematorium Slangenburg scoort uitzonderlijk goed op klanttevredenheid. Annemieke Stulp-Holleman, locatiemanager van deze locatie: “Dat we met onze locatie genomineerd zijn voor de Star Award bevestigt het succes van de koers die we varen. Elke dag opnieuw willen we onze klanten de meest gastvrije ontvangst geven, hen op professionele wijze een helpende hand bieden. De medewerkers werken allemaal met veel passie en plezier en we zien dat onze goede onderlinge samenwerking ontzettend belangrijk is."

Klanttevredenheid op één
Het afgelopen kalenderjaar werden alle crematoria van Yarden beoordeeld op de thema’s die Yarden hoog in het vaandel heeft staan, waaronder klanttevredenheid, innovatie en samenwerking. Mede door het inzetten van een interne kwaliteitsaudit als de Star Award waarborgt Yarden de dienstverlenende kwaliteiten op al haar locaties.

Afbeelding van photosforyou via Pixabay 

 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement