Nieuws

26-04-2021 09:36

Corona Consultant en Credion slaan handen ineen om ondernemers uit coronacrisis te helpen

 Corona Consultant biedt als eerste in Nederland een centraal platform voor zakelijke vragen en oplossingsrichtingen rondom de gevolgen van de coronacrisis voor bedrijven. Corona Consultant richt zich in het bijzonder op ondernemers in het mkb, omdat bekend is dat deze sector hard geraakt is door de crisis.

Ondernemers die hulp nodig hebben kunnen zich geheel kosteloos en vrijblijvend aanmelden, waarna Corona Consultant de ondernemer aan de hand van de aangeleverde informatie koppelt aan het juiste adviesbureau of de juiste financier. Samen met Credion, de financieringsspecialist voor het MKB, kan Corona Consultant ondernemers in zeer korte tijd voorzien van financiële ondersteuning.

“We zijn enorm trots dat wij deze samenwerking met Credion mogen aankondigen”, aldus Eduard de Graaf, CEO en mede oprichter van Corona Consultant. “Samen met Credion kunnen wij getroffen ondernemers door heel Nederland uit de crisis begeleiden met een bedrijfsfinanciering die past bij de huidige behoefte.”

“Credion adviseurs zijn de specialisten om in crisistijd uw bedrijfsfinanciering succesvol te realiseren. Juist in deze tijd staan wij dagelijks in contact met ruim 100 financiers om de actuele financieringsmogelijkheden voor u als ondernemer te organiseren. Met deze kennis kunnen we samen met u de juiste informatie samenstellen voor een succesvolle kredietaanvraag”, aldus Jacob Nammensma, commercieel directeur Credion.

Over Corona Consultant
Corona Consultant is opgericht door ondernemers, voor ondernemers. Als onderdeel van de overkoepelende organisatie Lowtimed streven we ernaar om vraag en aanbod in relatie tot zakelijke oplossingsrichtingen rondom de coronacrisis dichter bij elkaar te brengen. 

Over Credion
Credion is een in 2001 opgezette landelijke adviesorganisatie met ruim 50 over het land verspreide vestigingen. Credion is gespecialiseerd in het aantrekken van vreemd vermogen voor mkb-bedrijven. Door haar landelijke positie (meer dan 50 kantoren) en haar vele begeleide transacties is Credion in staat meer kanalen open te breken voor financieringen zodat er naast de algemene banken ook andere alternatieve financieringspartijen aangeboden kunnen worden. Hier doet de klant van Credion haar voordeel mee. 

 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement