Nieuws

26-04-2021 09:47

qlant imagobouwers kan ambities waarmaken dankzij overname door Sterkmakers

Sterkmakers heeft qlant imagobouwers overgenomen. Sterkmakers is een nieuwe organisatie met drie ervaren eigenaren – tevens oprichters: Michaël Kempka, John Winters en René Teloh. Voor qlant –  alweer 15 jaar succesvol in communicatieconcepten en -advies – een mooie kans om de groeiambities waar te maken. De samenwerking met Sterkmakers ging officieel in op 1 april en biedt mooie kansen voor beide partijen. 

René Teloh, eigenaar van qlant, legt uit: “Zelf blijf ik medeverantwoordelijk voor qlant. Dankzij de overname door Sterkmakers kan ik mij de komende jaren steeds meer bezighouden met zaken waar mijn hart sneller van gaat kloppen: creatief ondernemen, imagoadvies en concepten. Binnen qlant verandert er in principe niets, behalve de voorbereidingen op het uitbreiden van het team.”

Verbinden en samenwerken 
Sinds 2006 heeft qlant een mooie groep van ambitieuze klanten aan zich weten te binden. Van transportbedrijven en accountants tot hoveniers, evenementenbedrijven en woonzorgcentra. “Hiermee gaan we dagelijks op zoek naar hun specifieke DNA en inspiratie om doelgroepen te activeren”, geeft Teloh aan. “Zo bouwen we samen aan een goed imago en een consistente uitstraling. Soms horen we terug: ‘Jullie zijn geen normaal bureau!’. Klopt. Het verbinden en samenwerken zit in onze genen. Ons vaste kernteam werkt vaak samen met marketingafdelingen en specialisten. De komende jaren hebben we een duidelijke ambitie; groeien in mooie opdrachten en klanten, én ons team verder uitbreiden. Zodat we met nieuwe specialisten en experts nog meer voor onze klanten kunnen betekenen.”  

Over Sterkmakers
De naam zegt het al: Sterkmakers wil bedrijven en organisaties letterlijk sterker maken. Met een mooie, praktische mix van jarenlange ervaring op financieel, commercieel én creatief gebied. De aanpak: investeren en participeren in energieke bedrijven die mooie dingen maken of bedenken. Dat kan een goed idee zijn, een startup of een organisatie die wil groeien. Sterkmakers wordt gerund door: Michaël Kempka (voormalig eigenaar van Aelbers Personeelsdiensten, met rond de 400 medewerkers), John Winters (voorheen mede-eigenaar en financieel directeur van Aelbers) en René Teloh, oprichter van qlant. Elk van hen drukt een eigen stempel op Sterkmakers. Zo is Kempka commercieel gepokt en gemazeld en zit hij vol kansrijke ideeën. Winters kan praktisch meedenken over structuur en financiële posities en heeft bovendien een kritische ondernemende kijk op de zaak. Teloh is een creatieve ondernemer met een sterke marketingachtergrond; een aanjager die in kansen denkt. 

 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement