Nieuws

23-06-2022 16:13

Zoom lanceert nieuwe Zoom One-pakketten en Nederlandse ondertiteling

Zoom Video Communications, Inc. onthult Zoom One, een nieuw aanbod voor Zooms communicatieplatform dat chat, videovergaderingen, whiteboard, telefoon en meer samenbrengt in veilige en schaalbare pakketten. Daarnaast lanceert Zoom ook een volledig nieuwe functie voor vertaalde en meertalige ondertiteling.

"Bij alles wat we doen, staat eenvoud centraal. Het Zoom-platform heeft zich ontwikkeld van vergaderapp tot een veelomvattend communicatieplatform. De introductie van nieuwe bundelingen, zoals Zoom One, is de volgende stap in de evolutie van het bedrijf", zegt Greg Tomb, President van Zoom. "Door chat, vergaderingen, whiteboard, telefoon en meer samen te brengen in één pakket, bieden we onze klanten eenvoudig te beheren oplossingen, zodat zij zich kunnen richten op de belangrijkste zakelijke activiteiten.”

"Bedrijven zijn zich ervan bewust hoeveel tijd- en kostenbesparing het kan opleveren als je één enkele provider hebt. Uit het meeste recente onderzoek van Omdia onder eindgebruikers komt naar voren dat 40% van de organisaties bezig is om het aantal verschillende UC-clouddiensten terug te dringen binnen hun organisatie”, zegt Brent Kelly, Principal Analyst van Omdia Research. "Een markttrend die we zien is dat organisaties hun bedrijfsactiviteiten steeds verder willen vereenvoudigen. De verschillende bundels en beheermogelijkheden van Zoom One passen goed in deze vraag van klanten.”

Zes pakketten binnen Zoom One
-Zoom One is speciaal ontwikkeld om intuïtief en gemakkelijk samen te werken en biedt klanten de keuze uit zes gelaagde pakketten die zijn ingericht op verschillende zakelijke behoeften.

-Zoom One Basic biedt gratis Zoom Meetings van 40 minuten voor maximaal 100 deelnemers, Zoom Chat voor interne en externe berichten, een gelimiteerde versie van Zoom Whiteboard voor gelijktijdig en niet-gelijktijdig werken, en real-time transcriptie.

-Zoom One Pro biedt alles van Zoom One Basic zonder de tijdslimieten voor vergaderingen, plus cloudopnames.

-Zoom One Business biedt alles van Zoom One Pro, plus Zoom Meetings voor maximaal 300 deelnemers en Zoom Whiteboards zonder beperkingen.

-Zoom One Business Plus biedt alles van Zoom One Business, plus Zoom Phone Pro met onbeperkt regionaal bellen en de volledig nieuwe vertaalfunctie van Zoom.

-Zoom One Enterprise en Zoom One Enterprise Plus zijn vergelijkbaar met Zoom One Business, met een grotere vergadercapaciteit en extra functies, zoals Zoom Webinars, om moderne bedrijven te helpen op grotere schaal te werken. Onbeperkt regionaal bellen is een optionele extra functie voor Zoom One Enterprise en Enterprise Plus.

"Als mensen een complete suite van betrouwbare en gebruiksvriendelijke communicatietools aangeboden krijgen, zullen ze minder snel andere, gescheiden oplossingen gebruiken. Dit vereenvoudigt ons ondersteunings- leveringsmodel", zegt Rob Kerr, Chief Information Officer bij Cooley, een wereldwijd advocatenkantoor met 3.300 werknemers in 17 kantoren in de Verenigde Staten, Azië en Europa. "Het portfolio van Zooms veilige en geïntegreerde video-, chat-, whiteboard- en telefonie-oplossingen brengt onze wereldwijde teams op één lijn en stelt Cooley in staat haar klanten beter van dienst te zijn."

Vertaalde en meertalige ondertiteling
De vertaalde ondertiteling van Zoom wordt als eerste geïntroduceerd in de Zoom One Business Plus- en Zoom One Enterprise Plus-pakketten. Hiermee kunnen gebruikers ondertiteling bekijken in de taal van hun keuze.

Bij de lancering zijn vertalingen beschikbaar van het Engels naar 10 andere talen, en vice versa. Deze mogelijkheid om direct naar en van het Engels te vertalen, heet tweerichtingsvertaling (‘bi-directional’). Vertaalde ondertiteling wordt onderaan het scherm weergegeven tijdens een Zoom Meeting.

De tweerichtingsvertalingen zijn beschikbaar in: Nederlands, Chinees (vereenvoudigd), Duits, Engels, Frans, Italiaans, Japans, Koreaans, Russisch, Spaans en Oekraïens.

Om gebruik te kunnen maken van de vertaalde ondertiteling is een upgrade naar Zoom One Business Plus (in de beschikbare landen) of Zoom One Enterprise Plus nodig.

Zoom heeft ook de geautomatiseerde ondertiteling uitgebreid – de mogelijkheid om in real-time de spreker te ondertitelen in dezelfde taal als wordt gesproken – naar de 10 aanvullende talen. De automatische ondertiteling was voorheen in het Engels, maar kan nu ook worden weergegeven in de 10 voornoemde talen. Meertalige en geautomatiseerde ondertiteling is beschikbaar in Business Plus, Enterprise, and Enterprise Plus, waarbij binnenkort deze ook beschikbaar is voor de andere pakketten.
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement