Nieuws

30-03-2023 14:32

Ondernemen in de Achterhoek en de trends van 2023: praat mee en deel uw expertise

Oost-Gelderland Business is hét toonaangevende multimediale platform voor alle ondernemers, midden en groot bedrijf en bestuurders in de Achterhoek. Inspirerend, informatief, interviews, actueel nieuws, artikelen en reportages over ondernemerschap en trends. De combinatie van website, nieuwsbrieven, social media, ZO! Zakelijk Ontmoeten, print, online en e-magazine maakt Oost-Gelderland Business tot een volwaardige partner om uw communicatiedoelstellingen te bereiken.

Onze regio presteert goed en scoort hoog op menig lijstje wat economische prestaties betreft. We kunnen trots zijn op innovatieve bedrijven, circulaire en duurzame initiatieven en een opkomende technologie-, voedings- en maakindustrie. Ondernemen in de Achterhoek biedt vele kansen, ondanks ontwikkelingen die voor ondernemers een stevig stempel zullen drukken op 2023: Schaarste aan grondstoffen, hoge energieprijzen, personeelstekort, herwaardering onroerend goed en de energietransitie. Houdt u nog tijd over om te ondernemen en te concentreren op de groei van uw bedrijf?

De volgende dossiers krijgen de komende tijd extra aandacht. Wij laten u graag aan het woord:

-    Cybersecurity: veilig hybride werken, wet- en regelgeving en bewustwording.
-    Duurzaamheid: energietransitie, e-mobility, opleiding en vitaliteit
-    Personeelstekort: talent belangrijker dan cv, freelancers, autonomie en flexibiliteit voor je team.
-    Innovatie: groei, concurrentievoordeel, productiviteit en werken met start-ups
-    Product aanbieden als dienst: via abonnementsvorm, lease en om te delen.
-    Financiering: banken, crowdfunding, stapelfinanciering en alternatieve vormen.
-    Kostenbesparing: bijvoorbeeld online personeelsplanning, effectieve roosters, digitalisering, huisvesting.


Wat zijn de mogelijke bedreigingen voor ondernemers? Waar liggen juist de kansen. Wat is uw ultieme tip? Waarmee kunt u helpen? Neem contact op en vertel uw verhaal. Oost-Gelderland Business biedt platform en deelt graag uw verhaal met ondernemend Oost-Gelderland.

Neem contact met ons op, vertel ons over uw onderneming, of wijs ons op een partij waarvan u meent dat dit verhaal niet mag ontbreken binnen deze campagne. Mail ruben@vanmunstermedia.nl of bel 06-46111856.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze mediakaart.

Wij zien uw input graag tegemoet!
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by