Nieuws

31-05-2023 11:01

Doesburg geeft kleine ondernemingen 650 euro uit Energiefonds

De gemeente Doesburg doet mee met het Gelders Energiefonds en geeft kleine bedrijven verenigingen en maatschappelijke organisaties in Doesburg 650 euro als tegemoetkoming voor de hoge energierekeningen van de afgelopen winter.

Kleine ondernemingen met 2-50 medewerkers in dienst die minimaal vier dagen in de week geopend zijn, kunnen aanspraak maken op deze subsidie. Dit geldt ook voor verenigingen en maatschappelijke organisaties in gemeentelijk vastgoed die zelf hun energierekening betalen.

52.110 euro beschikbaar
Er is vanuit het Gelders Energiefonds van de Provincie Gelderland 52.110,- beschikbaar gesteld. Per vestiging in Doesburg is er 650 euro te vergeven. Dit geldt voor maximaal twee vestigingen per aanvrager. De subsidie is bedoeld ter compensatie van de hoge energierekeningen van de afgelopen winter in situaties waarin rijksregelingen nog niet voorzien. 

Aanvraag indienen
Van 1 juni tot en met 15 juli 2023 kunnen maatschappelijke organisaties en mkb-bedrijven die voldoen aan de voorwaarden ‘Nadere subsidieregeling Gelders Energiefonds’ een aanvraag indien via een e-formulier.
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by