Nieuws

19-10-2023 10:03

Deze Achterhoekse bedrijven staan in de KVK Innovatie Top 100

KVK presenteert elk jaar de KVK Innovatie Top 100, een etalage vol succesvolle innovaties uit het midden- en kleinbedrijf. De kracht van de KVK Innovatie Top 100 is te laten zien waartoe het Nederlandse mkb in staat is. Aan de KVK Innovatie Top 100 is bewust geen (geld)prijs verbonden.

Voorop lopen
Elk jaar stelt een deskundige jury een nieuwe ranglijst vast. En elk jaar wordt deze opnieuw verrast door de diversiteit en de kwaliteit van de inzendingen. Ook dit jaar gaat de nummer één er uiteraard met de grootste eer vandoor. Maar ook alle 99 andere winnaars mogen terecht trots zijn een plek in de KVK Innovatietop 100. Het is een kwalificatie dat je als bedrijf voorop loopt en innovatief bezig bent in jouw branche.

Dit jaar staan de volgende Achterhoekse bedrijven in de KVK Innovatietop 100:


Eskes Cleaning BV
Eskes Cleaning BV uit Hengelo heeft een machine ontwikkeld die krachtig genoeg is om een hobbelig grasland metaalvrij te maken. De machine heeft zelfs een werkbreedte van 6 meter en is voorzien van een GPS systeem zodat geen m2 wordt overgeslagen. 

Hanskamp AgroTech
Het innovatieve Hanskamp CowToilet uit Doetinchem is de oplossing voor het opvangen en scheiden van koeienurine en vaste mest. Door de urine afzonderlijk op te vangen en af te voeren naar een aparte urinesilo, wordt de stikstof in de urine behouden en kan deze gericht worden afgezet om afzetkosten te drukken en waardevolle nutriënten te behouden. 


Kijk voor meer informatie op www.kvkinnovatietop100.nl
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by