Nieuws

25-10-2023 12:21

Samenwerking tussen 6P Partners en Bon A Pact: Een Nieuwe Stap naar Organisatorisch Succes

Het toonaangevende psychologisch onderzoeks- en consultancybureau 6P Partners heeft met trots aangekondigd dat het een unieke samenwerking is aangegaan met het gerenommeerde trainingsbureau Bon A Pact. Deze samenwerking is gericht op het bieden van maatwerkoplossingen voor organisaties om zowel individuele ontwikkeling als zakelijk succes te bevorderen.

“Met het juiste doel en de juiste mensen de juiste dingen doen.” Dit is het motto dat 6P Partners drijft. Het bureau is gespecialiseerd in het bevorderen van zowel individuele als organisatorische groei, door middel van psychologische inzichten en hoogwaardige consultancydiensten. 6P Partners streeft ernaar teams effectiever te laten samenwerken en individuen en teams te voorzien van inzicht in hun psychologische behoeften in relatie tot werk.

Rémy de Wild, directeur en eigenaar van 6P Partners, heeft met trots aangekondigd dat ze een strategische samenwerking zijn aangegaan met trainingsbureau Bon A Pact, opgericht door meestertrainer, coach en ontwikkelaar van de PACT-methode©, Eugenie Obers. De PACT-methode© is een geavanceerde trainingsmethode die gericht is op het verbeteren van de prestaties van individuele medewerkers en de algehele organisatie. Deze methode is gebaseerd op uitgebreide studies en jarenlange ervaring in training en coaching en omvat alle elementen die bijdragen aan succes, in breedste zin van het woord.

De samenwerking tussen 6P Partners en Bon A Pact heeft als doel om maatwerkoplossingen te bieden aan organisaties. Door het opstellen van persoonlijke profielen voor individuele medewerkers worden hun specifieke ontwikkelingsbehoeften geïdentificeerd. Vervolgens wordt er een unieke training op maat gemaakt om aan deze behoeften te voldoen. Dit resulteert in meer werkgeluk, betrokkenheid, gezondheid en duurzame inzetbaarheid, wat zowel voor individuen als organisaties voordelig is.

Rémy de Wild en Eugenie Obers benadrukken: "Uw medewerkers zijn uw belangrijkste troef. Door hen inzicht te bieden in ontwikkelingspunten via hoogwaardige psychologische rapporten en dit op te volgen met training en opleiding, bieden we een volledig verbetertraject aan. We gaan verder dan alleen inzichten geven; we creëren concrete verandering en verbetering."

Deze unieke samenwerking tussen 6P Partners en Bon A Pact biedt organisaties een '1 plus 1 is 3' formule om winstgevendheid en bedrijfsresultaten te optimaliseren door middel van personeelsprestaties en welzijn.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 6P Partners via telefoonnummer 0475-235899 of e-mailadres info@6ppartners.com.

Over 6P Partners
6P Partners B.V. is een vooraanstaand psychologisch onderzoeks- en consultancybureau dat zich toelegt op het bevorderen van individuele en organisatorische groei door middel van psychologisch inzicht en hoogwaardige dienstverlening.

Over Bon A Pact
Bon A Pact is een toonaangevend trainingsbureau opgericht door Eugenie Obers, een Mastertrainer, coach en ontwikkelaar van de PACT-methode©, die gericht is op het verbeteren van prestaties en succes van medewerkers binnen organisaties.
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by