Nieuws

20-02-2024 14:31

Business Women Nederland Partners met netwerk- en inspiratie-event Women & Business

Business Women Nederland, het grootste netwerk van vrouwelijke ondernemers, kondigt met trots haar partnerschap aan met Women & Business, inspiration at the Parc. Dit partnerschap brengt twee krachtige concepten samen die zich inzetten voor de versterking en vertegenwoordiging van vrouwen in het ondernemerschap en bedrijfsleven in Nederland. Samen streven ze naar de bevordering van gelijkheid, leiderschap en ondernemerschap door vrouwen te inspireren en hen de kans te geven om te laten zien wat zij kunnen.
Nathalie en Saskia van Business Women Nederland zijn enthousiast over de samenwerking: "Met deze geweldige samenwerking kan het alleen maar beter gaan. Het kan ons platform op de kaart zetten en zo andere vrouwen inspireren", zegt het team.

Als onderdeel van deze samenwerking is er het speciale event Woman & Business op maandag 15 april bij Parc Broekhuizen in Leersum. Helemaal ontworpen om nieuwe netwerkmogelijkheden te bieden en de banden binnen de vrouwelijke ondernemersgemeenschap te versterken. Van boeiende gesprekken en masterclasses tot webinars en een heerlijke lunch, er is voor elk wat wils. Nathalie Krom, co-owner van Business Women Nederland is vereerd om deze dag te mogen hosten als dagvoorzitter. "Volg ons en blijf op de hoogte van de allernieuwste nieuwtjes", voegt het team van Business Women Nederland eraan toe.

Voor meer informatie over de Business Women Nederland en WomenandBusiness.nl partnership, bezoek www.womenandbusiness.nl of volg de sociale media kanalen van beide organisaties.

Meer weten over het bijzondere event? Je vindt alle informatie inclusief tijden, programma en sprekers op WomenandBusiness.nl

Over Business Women Nederland
Business Women Nederland is het grooste netwerk van actieve en ambitieuze vrouwelijke ondernemers. Door middel van uiteenlopende activiteiten en diensten streeft het netwerk ernaar vrouwen in het ondernemerschap te ondersteunen en hen zichtbaar te maken.

Op de foto: dagvoorzitter Nathalie Krom
Fotografie: Onica van Heusden

 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by