Nieuws

13-05-2024 09:01

Zakelijk bijeenkomen in het groen: Kies voor de Veluwe!

 

Zakelijke bijeenkomst op de planning? Kies voor de Veluwe, één van de mooiste en grootste groene omgevingen van Nederland. De Veluwe ligt centraal, er zijn hier eindeloze mogelijkheden qua locaties en er is genoeg te beleven in de omgeving als vergaderbreak of als je wat langer wilt verblijven.


SCHROOTSTRIJD, DE SPELERIJ

Schrootstrijd bij De Spelerij in Dieren is een bedrijfsuitje dat energie geeft. Hier kom je samen met je collega's achter je bureau vandaan en steek je de handen uit de mouwen om de meest creatieve ontwerpen te maken. Met plasmasnijders, lasapparaten, kolomboren en een hele hoop schroot! Daarnaast beschikt De Spelerij over een theater dat gebruikt kan worden voor een kick-off, presentatie of vergadering tot 80 personen.

SAFARI MEETING CENTRE, KONINKLIJKE BURGERS' ZOO

Ontdek het zakelijke congrescentrum Safari Meeting Centre in het Arnhemse dierenpark Burgers' Zoo. Tijdens jouw vergadering, borrel, congres of netwerkbijeenkomst geniet je van een overweldigend uitzicht op het tropisch regenwoud en de Afrikaanse savanne. De royale ontvangstruimte, stijlvolle congreszaal en luxe vergaderlodges in Afrikaanse stijl laten gegarandeerd een onvergetelijke indruk achter op alle gasten.

POSTILLION HOTEL AMERSFOORT VELUWEMEER

Bij Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer vind je alle ingrediënten voor een geslaagd (meerdaags) event. Het modern ingerichte hotel ligt direct aan het Veluwemeer en biedt vanuit de hotelkamers, het restaurant en de verschillende zalen een prachtig uitzicht over het waterlandschap. Van zakelijke ontmoetingen tot informele evenementen; met negen flexibele ruimtes en een capaciteit tot 420 gasten is dit hotel een ideale locatie.

POSTILLION HOTEL ARNHEM

Ontsnap aan de dagelijkse sleur en verfris je vergaderingen met een inspirerende omgeving in het midden van de rustgevende natuur van de Veluwe. Op de locatie van Postillion Hotel Arnhem kan het allemaal. Het hotel beschikt over twaalf multifunctionele zalen, waardoor er voor verschillende groepsgroottes ruimte gecreëerd kan worden. Met een capaciteit van 5 tot 320 personen is Postillion Hotel Arnhem veelzijdig en geschikt voor verschillende soorten meetings en events.VELUWEACTIEF

Rondom de rustige, groene omgeving van de Veluwezoom kun je ideaal een meeting combineren met een outdooractiviteit. Ga samen de natuur in en doe inspiratie op! VeluweActief biedt verschillende vergaderbreaks ter ontspanning of als teambuildingsessie. Bijvoorbeeld klootschieten in de bossen of de code kraken tijdens een GPS-tocht. Liever een activiteit op locatie? Ze komen graag naar je toe!

HET NATIONALE PARK DE HOGE VELUWE

Overweldigende natuur, een moderne locatie en unieke buitenactiviteiten. In Het Nationale Park De Hoge Veluwe wordt vergaderen in het groen naar een nieuwe dimensie gebracht. De state-of-the art vergaderzalen van het centraal in het Park gelegen Park Paviljoen, met goede voorzieningen, fraaie uitzichten en op de achtergrond aanwezige vogelgeluiden nodigen uit tot heldere inzichten. Als onderbreking van jouw bijeenkomst biedt het 5.400 hectare tellende natuurgebied veel mogelijkheden om even los te komen. Van een workshop houthakken tot een buitenborrel met uitzicht op de ondergaande zon.

APENHEUL

Apenheul ligt midden in het groen en is de ideale uitvalsbasis voor een onvergetelijk congres, teambuildingsbijeenkomst, workshop of training. Zo biedt het auditorium in De St@art, één van de meest duurzame congreslocaties van Nederland, plaats aan 300 gasten. En midden in Apenheul, verscholen in het groen, vind je Kambizuri. Deze sfeervolle lodges kijken uit op het grootste gorilla-eiland ter wereld. Nieuw dit jaar is een bijzondere vergaderlocatie genaamd de Tiny Lodge direct naast het eiland waar orang-oetans leven!

INDUSTRIAL STUDIOS

Bij Industrial Studios kom je samen om elkaar te ontmoeten, kennis uit te wisselen, te verbinden en elkaar te inspireren. Een moderne industriële setting, gelegen in het hart van het bruisende Industriepark Kleefse Waard in Arnhem waar ideeën en innovaties tot leven komen! Door de combinatie van de industriële en inspirerende uitstraling én het feit dat je midden in het hart van een duurzame bedrijvencampus bent, ervaren jouw gasten een event met energie voor de toekomst.DE HEERLICKHEIJD VAN ERMELO

Ontdek het betoverende 'Versailles van de Veluwe' bij De heerlickheijd van Ermelo. Van intieme vergaderingen tot grootschalige bijeenkomsten, hier kan het allemaal. Is één dag niet genoeg? Verblijf dan in een van de 127 hotelkamers tijdens een meerdaagse meeting. Sluit de productieve dag af in het wellness center, in de fitness club of verken de omgeving op een van de elektrische fietsen.

IJSSELSTROOM

De IJsselstroom is een gerenoveerde stoomwasserij op een rustige locatie aan de IJssel, waarbij je uitkijkt op de rivier. De rust, ruimte en weidsheid maken het een ideale plek voor heisessies en teamdagen. Je vindt er een plenaire vergaderruimte, aangrenzende tuinkamer en een kleinere vergaderruimte. Is het mooi weer? Er is op de het buitenterrein meer dan genoeg ruimte voor een energieke activiteit!

VELUWE HOTEL DE BEYAERD

Vergaderen in de natuur bij Veluwe Hotel De Beyaerd is niet alleen leuk, maar ook ontzettend nuttig! De prachtige groene omgeving creëert een ontspannen en inspirerende sfeer die de ideeën en plannen volop doen bloeien. Liever actief aan de gang? Bij het naastgelegen Veluwe Events kan je quadrijden, boogschieten en meer!

Benieuwd naar alle zakelijke mogelijkheden in het groen op de Veluwe? Vind de perfecte locatie voor jouw vergadering, training of congres via conventionbureau.nl/veluwe.
 

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by