Nieuws

03-06-2024 16:41

Bouwplaats nieuwbouw Kompaan College en Stadspark Keppeloord open tijdens De Dag van de Bouw

Op zaterdag 8 juni wordt voor de zeventiende keer De Dag van de Bouw georganiseerd. Op deze dag stellen bouwlocaties door heel Nederland hun bouwhekken open om mensen kennis te laten maken met de positieve aspecten en de maatschappelijke betekenis van de bouw en infra.

Initiatief en organisatie
Bouwend Nederland, dé branchevereniging voor bouw- en infrabedrijven, is initiatiefnemer en organisator van de Dag van de Bouw. De dag is onderdeel van de imago-campagne 'De bouw maakt het', waarmee Bouwend Nederland laat zien hoe belangrijk de bouw en infra is voor Nederland. 

Deelnemende projecten in de regio
In de Achterhoek doen twee projecten mee aan De Dag van de Bouw:

Nieuwbouw Kompaan College
In Vorden wordt op dit moment gebouwd aan het nieuwe Kompaan College. Een school voor VMBO-onderwijs. De locatie in Vorden ligt in een landelijke omgeving. De nieuwe school krijgt een eigentijds en open uitstraling en biedt plek aan zo'n 350 tot 400 leerlingen. Het Kompaan College draagt met dit schoolgebouw een nieuw en uitdagend onderwijsconcept uit. Leerlingen kunnen al tijdens hun opleiding leren en werken in een werkomgeving die dichtbij hen staat en bij hen past.

Nieuwbouw Stadspark Keppeloord - 242 woningen
In Doetinchem ontwikkelt Gelderse Projecten Bureau I, een samenwerkingsverband van Ten Brinke en Van Geenhuizen Peters Advies en Ontwikkeling samen met Heelweg 4.0, Stadspark Keppeloord. Dit project bestaat uit 242 woningen en ligt in de bebouwde kom van Doetinchem aan de rand van de Kruisbergse bossen, op loopafstand van het gezellige stadscentrum. Plan Keppeloord biedt een gevarieerd aanbod aan rijwoningen, vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen, vrije kavels en een wooncomplex met zorgappartementen.

Bekijk alle deelnemende projecten in Gelderland hier.
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by