Nieuws

18-07-2024 08:49

Nu online: de nieuwste editie van Oost-Gelderland BusinessOnze nieuwste editie is uit! In deze editie vind je onder andere:

-een artikel over de impact van netcongestie. Door samen te werken, kunnen bewoners van bedrijventerreinen de impact van de netcongestie beperken en vaart houden bij de energietransitie;

-energiehubs als nieuw toverwoord. Vanwege de drukte op het stroomnet loopt de energietransitie op bedrijventerreinen vast. Energiehubs moeten al deze problemen oplossen. Maar wat is een energiehub nu eigenlijk? 

-het verduurzamen van woon-werkverkeer. Sinds 2020 zijn mobiliteitsmakelaars Christiaan van Veen en Peter Rossewij van Dumoco enthousiast aan de slag om bedrijven en instellingen in de Achterhoek kosteloos inzicht en advies te bieden over het vervoersgedrag van hun werknemers. Doel hiervan is om het woon-werkverkeer maar ook dienstreizen duurzamer te maken (minder CO2-uitstoot), slimmer te organiseren (waardoor bijvoorbeeld files op de A12 korter worden of verdwijnen) en de vitaliteit van medewerkers te vergroten (doordat zij meer bewegen);

-een uitgebreid nabeschouwing van het Women & Business Event dat Oost-Gelderland Business mede-organiseerde op maandag 15 april, inclusief interviews met mode-ontwerper Addy van den Krommenacker en tv-presentatrice Carolien ter Linden.

Nieuwsgierig? Bekijk hier de complete editie online.
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by