Nieuws

18-11-2021 09:59

Wil je mee in onze nieuwsbrief?

Je kent Oost-Gelderland Business natuurlijk van ons tweemaandelijks magazine in print en online, de website met actueel nieuws en de social mediakanalen. Met al deze kanalen samen bereiken we per maand maar liefst 10.000 MKB-ondernemers in de regio, van advocaat tot hovenier. Maar wist je dat we ook om de twee weken een nieuwsbrief versturen met de meest interessante persberichten en artikelen van dat moment? Deze nieuwsbrief wordt zeer goed gelezen en daar zijn we uiteraard erg trots op. Graag bieden we jou de mogelijkheid om in deze nieuwsbrief te adverteren. Dat kan door middel van een gesponsord bericht en/of een banner. 

Heb je interesse, laat dan een berichtje achter voor Aysun Mahubessy-Saruhan of Ton Niesink. Zij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wil je liever een partner mailing waarin alleen jouw product of dienst uitgebreid aan bod komt? Of wil je een uitgebreider op maat gemaakt pakket waarbij we kijken hoe print en online voor jou het beste kunnen worden ingezet? Ook dat is mogelijk. Onze collega's vertellen je er graag meer over!
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by